Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Lineos
Brugman badkamer Lineos
Brugman badkamer Lineos
Brugman badkamer Lineos
Brugman badkamer Lineos
Brugman badkamer Lineos

Badkamer Lineos

Dat je ook in een kleinere badkamer een bad en douche kwijt kunt, bewijst deze badkamer. Het fijne aan deze badkamer is dat het net is alsof je jezelf in een luxe hotel bent, maar dan gewoon lekker thuis. De industriële douchecabine met regendouche en Sunshower springt gelijk in het oog. Hoe perfect wil je het hebben?

Industrieel & luxe

  • Industriële douchecabine
  • Regendouche en Sunshower 
  • Vrijstaande badkuip
  • Stijlvolle waskom
  • Spiegel met ledverlichting

 

Heerlijk bad

Het is heerlijk om na een drukke dag in bad te gaan of onder deze ruime douche met Sunshower te springen! De comfortabele warmte is absoluut een aanrader voor ontspannen spieren en het UV-licht stimuleert de opname van vitamine D in je lichaam.

Beton & marmer

De tegels zijn mooi op elkaar afgestemd: op de vloer een robuuste betonlooktegel en voor de wand kozen onze ontwerpers voor de tegel Manhattan in marmerlook. Deze tegel combinatie past perfect binnen de Hotel Chique badkamerstijl.

Grote ronde spiegel

Deze prachtige, grote ronde spiegel zorgt ervoor dat de badkamer optisch groter lijkt en is een echte eyecatcher. Ideaal met de ingebouwde led-verlichting. De ronde waskom, die slechts een klein stukje van de wastafel inneemt, maken deze badkamer helemaal af! Alles is mooi op elkaar afgestemd

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Prijs zoals opgesteld € 11.259

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken