Badkamer Lineos

Het is alsof je de badkamer van een luxe hotel in stapt, maar dan gewoon lekker bij jou thuis. De industriële douchecabine die de zwartchromen regendouche behuist springt gelijk in het oog, net als het comfortabel uitziende ligbad, dat ook nog eens vrijstaand is. Hoe perfect wil je het hebben?

Industrieel & luxe

  • Zwartchromen regen- en handdouche
  • Vrijstaand ligbad
  • Industriële Sealskin SOHO douchecabine
  • Hangend badkamermeubel in houtlook
  • Matzwarte wasbak

 

Droombad

Na een drukke dag laat je je kleren van je afglijden en stap je het droombad van menig badliefhebber in. Dat heerlijke warme water is de perfecte manier om alles los te laten en je lichaam optimaal te laten ontspannen. Of spoel de stress van je af in de trendy designdouche met zwartchromen kranen. De regendouche is tegenwoordig meer regel dan uitzondering, maar je zal hem nog meer waarderen wanneer je uit logeren bent geweest en hem wel hebt gemist.

Betonlook badkamertegels

De zwarte details van de badkamer vormen samen met de robuuste betonlooktegels een fijne sfeer. En dat voel je. Werkelijk op elk detail is gelet, want zelfs de wasbak is uitgevoerd in het zwart.

Warme uitstraling

Het hangende badmeubel uitgevoerd in houtlook geeft de badkamer niet alleen een warme uitstraling, maar maakt het schoonmaken ook een stuk makkelijker en dus sneller. Een badkamer om absoluut elke seconde in te genieten.

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Home
Terug
Sluiten