Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Probles

Prijs zoals opgesteld
€ 8.850
Prijs zoals opgesteld € 8.850

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Als je in deze badkamer staat is het net alsof je op vakantie bent in Ibiza, maar dan gewoon bij jou thuis. Je waant jezelf in de heerlijke Ibiza vibe door de natuurlijke elementen, speelse tegels op zowel de wand als de vloer en het gebruik van lichte, frisse kleuren.

Natuurlijk & fris

  • Inloopdouche met regen- en handdouche
  • Afgeschermd toilet
  • Sfeervolle tegels
  • Houten badkamermeubel met dubbele waskommen
  • Vrijstaand Ligbad met handige handdouche


Opstapje

Het opstapje met leuke tegels is ideaal om het toilet en de douche te scheiden van de rest. Door de wand met uitsparing, scherm je het toilet op een speelse manier af. De ruime inloopdouche is voorzien van een luxe regendouche.

Ingebouwde kranen

De tegelwand met witte visschub tegels maakt deze badkamer uniek. Deze tegels zijn een echte trend en passen perfect bij het strakke, ruimtelijke houten badkamermeubel. Een chique detail zijn de wastafelkranen die zijn ingebouwd en boven de twee keramieken waskommen hangen. De ronde spiegels met LED-verlichting en anti-condens technologie maken deze badkamer helemaal af!

Vrijstaand bad

Het strakke vrijstaande bad past perfect in deze badkamer en geeft je een luxe gevoel. Stylingtip: Hang boven je bad een mooie en passende spiegel. Dit geeft een leuke sfeer en zorgt ervoor de de badkamer optisch groter lijkt.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken