Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer Roanne
Badkamer

Roanne

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.


De Roanne badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Brugman badkamer Roanne

Deze badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Deze combinatie zorgt ervoor dat je dag in dag uit kan genieten in deze badkamer. De inham voor de inloopdouche met glazen wand en het hangende toilet maken de badkamer uniek.

Dankzij de keramische meubelen ben je verzekerd van stijlvolle, stevige opberglades waar je veel badkamerartikelen of schoonmaakmiddelen in kwijt kan. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes. De hangende meubels zorgen er tevens voor dat de ruimte groter oogt.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze beige badkamer precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Brugmanprijs

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken