Badkamer brugman Roanne

Strakke design beleving

  • Houtdecortegels
  • Keramische witte meubelen
  • Contrasten in kleur en vorm
  • Hangende meubelen
     

De Roanne badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Brugman badkamer Roanne

Deze badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Deze combinatie zorgt ervoor dat je dag in dag uit kan genieten in deze badkamer. De inham voor de inloopdouche met glazen wand en het hangende toilet maken de badkamer uniek.

Dankzij de keramische meubelen ben je verzekerd van stijlvolle, stevige opberglades waar je veel badkamerartikelen of schoonmaakmiddelen in kwijt kan. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes. De hangende meubels zorgen er tevens voor dat de ruimte groter oogt.

Prijs zoals opgesteld € 6.865
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Keukens
Terug
Sluiten