Brugman badkamer Rapallo

Sfeervolle luxe

  • Ruime inloopdouche met zij-douches
  • Italiaanse design tegels
  • Ruime opbergmogelijkheden
  • Houtlook badkamermeubel
     

Deze sfeervolle badkamer is van alle luxe voorzien. De ruime inloopdouche met glazen wand beschikt over een ingebouwd zitje waar ook doucheproducten op geplaatst kunnen worden. Het douchepaneel is voorzien van massagestralen waardoor je dagelijks volledig tot rust komt. De zwevende badkamermeubelen geven een ruimtelijk effect. De houtkleur sluit mooi aan bij de grote Airdose tegels op de vloer en muren.

Dagelijkse luxe

Deze badkamer brengt rust door het gebruik van natuurlijke tinten. De open vakkenkast geeft de mogelijkheid om de badkamer aan te kleden met eigen accessoires. De zijdouche en douchepaneel met elektronische bediening zorgt iedere keer weer voor een luxe gevoel.

Zelf ervaren?

Wil je graag met eigen ogen bekijken of deze luxe badkamer iets voor jou is? Kom dan eens langs in onze showroom waar je deze badkamer van dichtbij kunt bekijken.

Prijs zoals opgesteld

Totale badkamer € 6.260

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten