Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer Opus
  • Badkamer Opus
  • Badkamer Opus
Badkamer

Opus

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

  • Transparante stoomcabine
  • Vrijstaand designbad
  • Houtlook tegels
  • Mat wit sanitair


Deze moderne badkamer geeft dagelijks extra luxe. Het sanitair in mat wit gecombineerd met de keramische tegels in houtlook geven de ruimte een natuurlijke en frisse uitstraling. De transparante stoomcabine en het vrijstaande designbad creëren een echt wellnessgevoel. De kasten, plankjes en nisjes bieden voldoende opbergmogelijkheden voor verzorgingsproducten, handdoeken en mooie accessoires. Zo geef je de badkamer gemakkelijk een persoonlijke touch.

Een eigen spa in huis

De natuurlijke kleuren zorgen voor rust in de kamer en in je hoofd. Deze ruimte is dan ook ideaal voor wie zich af en toe graag even terugtrekt voor een heerlijk ontspannen bad. Zo begint en eindigt iedere dag relaxed.

Kom jij hier ook graag tot rust?

Wil je graag kijken of jij in deze badkamer met bad en inloopdouche ook volledig tot rust kan komen? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom, waar je deze met eigen ogen kunt bekijken.

Brugmanprijs

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken