Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Bauknecht ovens: voor smakelijke gerechten

Bauknecht ovens zijn er voor het bereiden van de smakelijkste ovengerechten. Je favoriete recepten bak, braad en stoom je zelfs met Bauknecht ovens. Bovendien bieden de allernieuwste technieken van Bauknecht een handige hulp in de keuken, zodat je voortreffelijke gerechten gemakkelijk bereidt. Lees hier meer over de Bauknecht ovens en de verschillende kenmerken.

Heteluchtoven

Met een heteluchtoven van Bauknecht wordt de warmte door de ventilatoren snel en gelijkmatig verdeeld. Dit garandeert een perfecte en gelijkmatige bereiding van je ovengerecht. Kies je voor een turbo heteluchtoven, dan heb je de mogelijkheid om op meerdere niveaus tegelijk te bakken zonder dat geuren en smaken zich vermengen. Door de optimale luchtcirculatie wordt de oven op elk niveau verwarmd voor de beste resultaten.

Bij sommige heteluchtovens kun je stoom toevoegen aan de hetelucht. Een vleesgerecht krijgt daardoor een knapperige en smakelijke, bruine buitenkant. Ook de binnenkant blijft mals en sappig.

Handige en innovatieve technieken voor plezier in de keuken

Bauknecht ovens beschikken over de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke kenmerken. Lees hieronder meer over een aantal keuzemogelijkheden.

iXelium™ RVS

De ovendeuren zijn krasbestendig met iXelium™ RVS. Het materiaal blijft lang mooi en is gemakkelijk te onderhouden. Ook zijn vingerafdrukken minder zichtbaar.

ProCook

Met ProCook sla je je tien laatst gebruikte en favoriete recepten op. Via het display roep je ze snel weer op.

PureClean

Schoonmaken is met PureClean een fluitje van een cent en mogelijk zonder chemische middelen. Met het speciale reinigingsprogramma veeg je na 35 minuten zelfs de meest hardnekkige aangekoekte resten weg.

Clever Cook timer

De Clever Cook timer biedt assistentie tijdens het bakken en braden. Op het display lees je advies over bijvoorbeeld de juiste temperatuur en de hoogte van de bakplaat voor jouw gerecht.

Gaarthermometer

Bak en braad jij regelmatig vlees in de oven? Dan is de gaarthermometer een handig hulpje waarmee je er zeker van bent dat jouw vleesgerecht niet meer mislukt. De thermometer bewaakt de temperatuur en geeft een signaal wanneer het gerecht gaar is.

Meer weten?

Wil je meer weten over Bauknecht ovens of deze met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms voor advies of om de apparatuur zelf uit te proberen.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken