Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Bauknecht koelkasten: gebruiksvriendelijk en energiezuinig

Bauknecht koelkasten zorgen ervoor dat je elke dag weer geniet van verse etenswaren. Zuinig met energie, fraaie vormgeving en gebruiksvriendelijk zijn opvallende kenmerken van Bauknecht koelkasten. Lees hier wat deze innovatieve apparaten van Bauknecht je te bieden hebben en wat de mogelijkheden zijn.

De modellen

Bauknecht koelkasten zijn er in verschillende formaten. Van 110 liter voor een klein of eenpersoonshuishouden tot meer dan 300 liter voor een groter gezin. De apparaten zijn verkrijgbaar als kastmodellen, grote vrijstaande apparaten en als inbouwmodellen. Deze laatste zijn voorzien van het handige deur-op-deursysteem SetmoQuick. De meubeldeur van de keuken monteer je daarmee gemakkelijk op de koelkast. Afhankelijk van het formaat en type profiteer je van handige groentebakken of speciale flessenrekken in de deur. Ook een geïntegreerd vriesvakje behoort tot de mogelijkheden.
 

De nieuwste technologieën

Bauknecht maakt gebruik van de nieuwste technologieën voor optimaal gebruiksgemak en tegelijkertijd zo min mogelijk energieverbruik. Het gepatenteerde ProFresh regelt de optimale temperatuur en luchtvochtigheid om de etenswaren goed gekoeld te houden. Bij een minder volle koelkast verbruikt het apparaat dan ook minder. Bovendien blijven de producten zo langer lekker en vers. Het Hygiëne+ filter voorkomt bacteriën en nare geurtjes zodat ook hiermee producten langer vers en smakelijk blijven.

Gemakkelijk in het gebruik

Bauknecht wil het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken. De koelkasten zijn bijvoorbeeld voorzien van energiezuinige StarLight LED-verlichting die ook alles wat je achterin bewaart goed verlicht. Zo heb je goed overzicht van al je voorraad. Omdat we niet iedere dag dezelfde producten bewaren en ook wel eens een dag veel flessen hebben of een hoge taart, profiteer je bij Bauknecht van verstelbare legplanken en deurvakken zodat je de ruimte altijd goed benut.

Meer weten over Bauknecht koelkasten?

Wil je meer weten over Bauknecht koelkasten of met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms voor deskundig advies of probeer de apparatuur zelf uit.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken