Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Bauknecht kookplaten: makkelijk in gebruik

Bauknecht kookplaten bestaan in alle soorten en formaten. Van gaskookplaat tot inductieplaat, voor iedereen bestaat er een geschikte Bauknecht kookplaat. Kies de Bauknecht kookplaat die het beste bij jouw kookstijl past. Wil je meer weten over het ruime aanbod kookplaten van Bauknecht? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Gaskookplaten

De traditionele gaskookplaat is de favoriet van vele professionele koks. Dit type kookplaat typeert zich door het open vuur waar je de heerlijkste maaltijden op bereidt. De gaskookplaten van Bauknecht zijn voorzien van een ‘geen vlam, geen gas’ speciale beveiliging. Hierdoor kan het gas zich niet verspreiden door de ruimte als je de gaspit per ongeluk open laat staan. De gasstroom wordt alleen in werking gezet als het vuur daadwerkelijk aanstaat. De gaskookplaten van Bauknecht zijn beschikbaar in uitvoeringen met vier en vijf kookpitten. De modellen met vijf branders zijn uitgerust met een speciaal gietijzeren pannendrager voor de wok.
 

Inductiekookplaten

Bauknecht inductieplaten zijn een moderne manier van koken. Net zoals de gaskookplaat zijn deze kookplaten beschikbaar met vier of vijf kookzones. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inductieplaat met FlexiCook, waarbij de kookzones flexibel in het gebruik zijn. Zodra je een pan op de plaat plaatst, wordt het onderliggende gedeelte verwarmd. Wel zo handig als je pannen een afwijkende grootte hebben of als je meerdere grote pannen naast elkaar wilt plaatsen. De tiptoetsbediening zorgt ervoor dat de kookplaat eenvoudig te
bedienen is. Enkele modellen van Bauknecht zijn tot slot voorzien van een rvs-kader, wat een extra luxueuze uitstraling aan de kookplaat geeft.

Gas-op-glaskookplaten

Een gas-op-glaskookplaat is de kookplaat van de toekomst. Deze kookplaat maakt het mogelijk om te koken op echt vuur, maar met het gemak van een inductieplaat. Deze prachtige, moderne kookplaat is voorzien van gietijzeren pannendragers en een egale, glazen kookplaat. De pannendragers zijn gemakkelijk afneembaar, waardoor het egale oppervlak eenvoudig kan worden schoongemaakt. Etensresten kunnen zich hierdoor niet ophopen in lastige hoekjes, waardoor de gas-op-glaskookplaat eenvoudiger is in het onderhoud dan een traditionele gaskookplaat.  De kookplaat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij je kunt kiezen tussen vier of vijf branders. De grotere modellen met vijf branders zijn voorzien van een speciale pannendrager voor de wokpan voor extra kookplezier.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe kookplaat, maar ben je er nog niet helemaal uit welk Bauknecht model het gaat worden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Tijdens de afspraak worden jouw ideeën naar een passend advies vertaald en kom je gemakkelijke tot jouw beste keuze.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken