Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Bauknecht magnetrons: voor een ontspannen en gezonde levensstijl

Bauknecht magnetrons zijn ontwikkeld volgens de kenmerken van het gerenommeerde keukenmerk. Een creatieve oplossing voor een ontspannen en gezonde levensstijl, dat is een Bauknecht magnetron. Dankzij intelligente oplossingen bespaar je tijd én energie. Wil je meer weten over de innovatieve technologieën van de magnetrons van Bauknecht? Lees dan verder.

Bauknecht magnetrons zijn voorzien van handige gebruikersinterfaces en bieden daardoor meerdere voordelen. De belangrijkste lichten wij hier kort voor je uit.

Pro Touch RVS

De meeste modellen zijn voorzien van een stijlvolle rvs-look. Dankzij de Pro Touch laag zijn vingerafdrukken niet zichtbaar, waardoor het apparaat langer schoon blijft en er netjes uitziet.

Voorgeprogrammeerde recepten

In het handige menu van de Bauknecht magnetrons vind je voorgeprogrammeerde recepten. Hierdoor kies je gemakkelijk en snel voor de optie die het beste bij jouw maaltijd past. Het aantal voorgeprogrammeerde recepten verschilt per model en varieert tussen de 15 en 70 opties.

Voldoende ruimte

Met een royale inhoud van maar liefst 40 L zijn de magnetrons van Bauknecht zeer ruim ingedeeld. Hierdoor heb je altijd voldoende inhoud voor ieder type maaltijd.

Combimagnetrons: twee in één

De combimagnetrons biedt het gemak van twee onmisbare keukenapparaten in één. De combimagnetron beschikt zowel over oven- als magnetronfuncties. Zo wissel je gemakkelijk af tussen het opwarmen of ontdooien van een maaltijd of het bakken van een heerlijke pizza of taart. Bovendien neemt de combimagnetron minder plek in, doordat je slechts één apparaat nodig hebt voor zowel de oven als de magnetron. De combimagnetron zorgt voor alle gemakken in één!

Maak een vrijblijvende afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe magnetron, maar ben je er nog niet helemaal uit welk Bauknecht model het gaat worden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Tijdens de afspraak worden jouw ideeën naar een passend advies vertaald en kom je gemakkelijke tot jouw beste keuze. 

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken