Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Giova

De badkamer is de ideale ruimte in huis om te ontspannen en dat straalt dit model helemaal uit. De grote, sfeervolle tegels in combinatie met het witte badkamermeubel en heerlijke grote regendouche maken deze badkamer tot een om bij weg te dromen.

Modern & sfeervol

  • Extra grote douche met hand- en regendouche
  • Dubbele, hangende wastafel
  • Spiegelkast met ledverlichting
  • Design radiator
  • Toilet met ingebouwd reservoir


Extra fijn

Bij het zien van deze heerlijke grote douchecabine met hand- en regendouche krijg je toch gelijk zin om onder de douche te stappen?! De warme stralen op je huid, je ogen dicht en je waant je even helemaal in een andere wereld om optimaal tot rust te komen.

Handig voordeel

Het badkamermeubel is niet alleen handig doordat het ruimte biedt voor meerdere personen, maar ook zeker door de grote lades waar je veel in kunt opbergen. Grote voordeel aan deze hangende meubels is dat het het schoonmaakwerk een stuk eenvoudiger maakt. Binnen een mum van tijd heb je de badkamervloer weer spic en span zonder dat je met de stofzuiger en/of dweil hoeft te manoeuvreren. Ook heb je geen last meer van vuil dat achter allerlei hoekjes en randjes blijft hangen.

Verlicht

Dat daar dan ook nog een grote spiegelkast boven hangt is helemaal ideaal. Multifunctioneel, omdat je hier niet alleen spulletjes in kunt opbergen maar je je ook voor de spiegel kunt scheren, je make-up in orde brengen en zorgen voor een good-hair day. De ledverlichting die hierboven hangt is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Prijs zoals opgesteld € 9.985

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken