Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Je badkamer mooi opruimen, het kan met Brugman

De ruimte waar iedereen zich ’s ochtends in alle haast zich klaarmaakt voor de dag en waar je je moment rust past wanneer de kinderen in bed liggen; de badkamer. Het is een kleine ruimte waar je heel veel spullen in kwijt wil. Eigenlijk heb je dus altijd te weinig ruimte in je badkamer. Wij kunnen je helpen. In deze blog geven we tips hoe je zo slim en mooi mogelijk alles kan opbergen in je badkamer, zodat het toch ruimtelijk oogt.

Hangende badkamermeubels

Omdat niet iedereen geluk heeft met een grote badkamer, is het een goed idee om te kiezen voor hangende meubels. Deze houden de vloer vrij, waardoor het minder vol lijkt. Denk bijvoorbeeld aan een hangende wastafel of een hangende opbergkast. Omdat je de meubels ophangt, lever je geen kastruimte in, terwijl het er wel groter uitziet.

Planken in de badkamer

Een andere optie is het gebruik van planken. Omdat je de planken ophangt en daarmee de hoogte in gaat, benut je alle ruimte. Past er geen kast meer? Kijk dan of je wat planken op kan hangen. Waar zou je dan allemaal een plank kunnen ophangen? Boven het toilet, boven het bad (zorg dan wel voor een goede ventilatie) of naast de wastafels. De keuze voor planken is ook eindeloos. Kies je voor kant en klare planken, losse planken die je zelf vermaakt of een rek? Genoeg te kiezen dus!

Berg je was op met een stijlvolle wasmand

Dan heb je de meubels en planken opgehangen, maar wat doe je dan met die vieze was? Wasmanden zijn nou niet echt de smaakmakers in de badkamer, maar ook daar is een oplossing voor. Zorg dat de opbergers die je gebruikt ook sfeermakers zijn. Denk bijvoorbeeld aan rieten manden. Met een deksel weliswaar, zodat je niet iedere keer wordt geconfronteerd met de wasjes die je nog moet draaien.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Ook spiegels zijn onmisbaar in een badkamer; je kijkt erin als je je tanden poetst en je klaarmaakt voor de dag. Maar je kunt veel meer dan alleen een spiegel aan de muur hangen. Hang er een spiegelkast neer in plaats van alleen een spiegel en je zult versteld staan over hoeveel spullen je achter je spiegel kwijt kan. Daarnaast heeft Brugman een uitgebreid assortiment spiegels, zodat er altijd de goede spiegel voor jou bij zit.

Gratis magazine aanvragen

Er zijn veel keuzes voor het mooi opbergen in je badkamer. Wil je nou op je gemak eens alle opties doornemen of ben je er gewoon nog niet helemaal uit? Bestel dan het gratis magazine van Brugman en ontdek nog zoveel meer keuzes. Daarnaast staan onze collega’s in de winkel voor je klaar om jou te helpen bij het inrichten van de badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken