Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De luxe-wellness-badkamer van familie Venix

We nemen een kijkje in de Brugman badkamer van familie Venix. Deze familie speelt een rol in onze TV commercial. We zochten ze op na 100 ochtendrituelen en stelden hen de vraag - Wat maakt jullie na 100 dagen nog steeds blij met jullie Brugman badkamer? We vroegen de familie naar hun beste badkamer-beslissing. Én naar hun tip voor het ultieme wellness gevoel in je badkamer. Lees verder en leer van onze klanten, en hun beste badkamer-beslissingen.

"Wat waren jullie wensen van de nieuwe badkamer?"

“Voor onze nieuwe badkamer was het belangrijk dat het een heerlijke wellness badkamer werd met een stortdouche en bubbelbad. Tijdens het gesprek met de adviseur van Brugman zijn we tot conclusie gekomen dat we ook de toiletruimtes in dezelfde stijl wilden, en hebben ook de vloeren voor het hele huis gekozen.”

 

Omgezet naar een badkamerontwerp door Dennis

De wensen van Alex en Wendy werden al snel omgezet naar een slim wellness-ontwerp met mooie materialen. Een echte eyecatcher in deze badkamer is het gebruik van de grote tegels in betongrijs gecombineerd met tegelstroken van dezelfde serie. De inspiratie hiervoor deden Alex en Wendy op doordat er net een nieuwe badkamer in onze showroom was geplaatst met deze schitterende tegels. Ook werd een ruime douche - met twee douchekoppen ! - en een heerlijk whirlpoolbad in het plan opgenomen.

Daarna zijn er twee toiletruimtes in dezelfde stijl als de badkamer in het ontwerp meegenomen. Voor de vloer beneden werd gekozen voor een schitterende tegel in betongrijs, passend bij de badkamertegels. Voor de woonvloer boven kozen wij voor keramisch parket. Deze tegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden, maar zijn een ideale combinatie met de gekozen elektrische vloerverwarming en ze zijn natuurlijk veel makkelijker te onderhouden dan echt hout.

"Hoe vinden jullie het resultaat geworden?"

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer, toiletruimtes en vloeren. De badkamer is nu echt een plek om iedere dag te ontspannen. Na een lange werkdag kunnen we heerlijk genieten van ons bubbelbad en stortdouche.

Ervaringen van onze klanten

Niet alleen de familie Venix vertelt over hun ervaring met Brugman. We bezochten ook andere mensen en gezinnen na 100 dagen. We vroegen ze allemaal naar hun beste keuken- of badkamerbeslissing. Én naar hun tips.

Magazine aanvragen
Afspraak maken