Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De drukke familie-keuken van Alex

We nemen een kijkje in de keuken van Alex. Alex is één van de klanten uit onze TV commercial. We zochten hem op na 100 maaltijden en stelden hem de vraag - Wat maakt jullie na 100 dagen nog steeds blij met jullie Brugman keuken? We vroegen Alex naar zijn beste keuken-beslissing. Én naar zijn gouden tip voor drukke gezinnen. Lees verder en leer van onze klanten, en hun beste keuken-beslissingen.

"Wat waren jullie wensen van de nieuwe keuken?"

“Ons idee was om de keuken bij de woonkamer te betrekken door een groot kookeiland te plaatsen in de overgang van de keuken naar de woonkamer met aan het eiland gekoppeld een grote eettafel. En omdat we graag koken en regelmatig onze kookkunsten door onze kookclub laten proeven mocht op apparatuur niet worden bezuinigd.

Én lekkere koffie, daar houden wij allemaal van! Een luxe koffiezetapparaat mag daarom niet ontbreken. De keuken is een belangrijke plek voor ons, het is het centrale punt van ons gezin. Onze kinderen studeren, werken en sporten in de avonduren. We zijn allemaal erg druk. Hierdoor hebben we niet altijd de mogelijkheid om samen te eten, daardoor is een magnetron voor ons gezin een essentieel product.”

 

Omgezet naar een keukenontwerp door Ralph

De basis voor het ontwerp was al gelegd door hun bezoek aan de keukenleverancier die door de bouwer was aangewezen. Maar daar hadden ze geen goed gevoel bij. Daar werd niet echt meegedacht. Tijdens ons eerste gesprek klikte het eigenlijk meteen.

Alex en Wendy hadden gelijk hun oog laten vallen op de hoogglans Y-line Reyes keuken in de designafdeling van onze showroom. Dit hebben we gecombineerd met een witte hoogglans keuken met een wit, composieten blad. Strak maar erg stijlvol. De eettafel mocht juist in stoer massief hout worden uitgevoerd, een mooie combinatie van warm en strak.

Om tot de ideale leefkeuken voor Alex en Wendy te komen hebben we er voor gekozen om vele apparaten in de keuken te verwerken. Onder andere een combi-oven, combi-stoomoven, warmhoudlade en een grote inductieplaat.

Nadat we er samen uit waren zijn Alex en Wendy nog een aantal keren in de showroom geweest om de plannen nog aan te passen. De keuken heeft hierdoor nog een aantal upgrades gekregen; er zijn een Siemens vacumeerlade, een Quooker én een Liebherr wijnklimaatkast toegevoegd.

"Hoe vinden jullie het resultaat geworden?"

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De adviseurs bij Brugman hebben goed naar onze wensen geluisterd en zo de juiste oplossingen kunnen bedenken wat helemaal bij ons past.

En toen Quooker het nieuws naar buiten bracht dat ze ook koud en bruisend water konden verzorgen via de nieuwe 5-in-1 Quooker was ik er als de kippen bij om deze optie toe te voegen - en ook dat was geen probleem voor onze adviseur Ralph. Het is een echte leefkeuken geworden voor het hele gezin. De keuken staat er schitterend bij!

 

Ervaringen van onze klanten

Niet alleen de familie Venix verteld over hun ervaring met Brugman. We bezochten ook andere mensen en gezinnen na 100 dagen. We vroegen ze allemaal naar hun beste keuken- of badkamerbeslissing. Én naar hun tips.

Magazine aanvragen
Afspraak maken