Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De grote-familie-badkamer van familie Dilbaz

We nemen een kijkje in de grote-familie-badkamer van familie Dilbaz. Deze gezellige familie speelt een rol in onze TV commercial. We zochten ze op na 100 ochtendrituelen en stelden hen de vraag - Wat maakt jullie na 100 dagen nog steeds blij met jullie Brugman badkamer? We vroegen de familie naar hun beste badkamer-beslissing. Én naar hun tip voor grote gezinnen. Lees verder en leer van onze klanten, en hun beste badkamer-beslissingen.

"Wat waren jullie wensen voor de nieuwe badkamer?"

“Al een tijdje wilden wij onze badkamer gaan verbouwen. In onze nieuwe badkamer wilden we vooral meer privacy en ruimte creëren. We hebben namelijk een groot gezin waardoor onze oude badkamer wat aan de kleine kant was. Daarnaast is mijn man Ayhan kapper en hij heeft door zijn werk een rughernia opgelopen. Om deze pijn te kunnen verzachten, wilden we graag een badkamer met een Sunshower infrarooddouche. Naast de Sunshower was een grotere wasbak ook één van onze wensen.”

 

Omgezet naar een badkamerontwerp

Aangezien meer privacy in de badkamer een van de wensen van de familie was, hebben we er voor gekozen om de badkamer in te delen in verschillende delen. Door de douche af te zonderen met een muurtje en het toilet zodanig te plaatsen dat er voldoende privacy is, kan de badkamer gemakkelijker gedeeld worden met meerdere personen tegelijkertijd. Daarnaast is er een dubbele wasbak geplaatst om file tijdens de ochtendspits in de badkamer te voorkomen. In overleg met de familie is er ook voor gekozen om een spiegel met digitale klok aan de badkamer toe te voegen. Op deze manier kan iedereen zich op tijd klaarmaken voor werk en school!

Vader Ayhan wilde graag een Sunshower in de badkamer. Door middel van de infraroodstralen van deze Sunshower zullen rugklachten afnemen. Daarnaast zorgt de Sunshower voor het hele gezin voor extra ontspanning van de dagelijkse bezigheden.

"Hoe vinden jullie het resultaat geworden?"

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Onze adviseur Julia heeft ons goed geholpen met het vertalen van onze wensen naar praktische oplossingen. Het opofferen van één van de slaapkamers was een gouden greep. De badkamer is nu helemaal naar onze smaak en de ruimte wordt veel efficiënter gebruikt.

Ervaringen van onze klanten

Niet alleen de familie Dilbaz verteld over hun ervaring met Brugman. We bezochten ook andere mensen en gezinnen na 100 dagen. We vroegen ze allemaal naar hun beste keuken- of badkamerbeslissing. Én naar hun tips.

Magazine aanvragen
Afspraak maken