Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Villeroy en Boch in de badkamer

Villeroy en Boch is een gefuseerd Duits Frans merk dat hoogwaardig sanitair produceert. De combinatie van deze twee verschillende culturen zie je goed terug in het sanitair. Zo gaat de gestroomlijnde, Duitse degelijkheid hand in hand met de Franse allure en stijl. Villeroy en Boch biedt sanitair voor uiteenlopende stijlen en wensen. Benieuwd geworden naar de producten van Villeroy en Boch? Bekijk de mogelijkheden bij Brugman.

Villeroy en Boch toilet
De toiletten van Villeroy en Boch zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende designs: rond, ovaal of hoekig. Dan heb je nog de keuze uit een hangend of staand toilet en een toilet zonder spoelrand of met een vlak- of diepspoelcloset. Elk Villeroy en Boch toilet heeft bovendien zijn eigen unieke functionaliteiten, waardoor ze bijvoorbeeld extra hygiënisch of waterbesparend zijn.

Villeroy en Boch bad
In een Villeroy en Boch bad kom je niet alleen heerlijk tot rust, het is ook nog een erg stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. De Villeroy en Boch baden zijn vervaardigd van hoogwaardig acryl, wat tegen een stootje kan en jarenlang zijn glans behoudt. Daarnaast zijn de Villeroy en Boch baden verkrijgbaar in verschillende designs. Wil jij een rechthoekig, rond, ovaal, vrijstaand of zelfs zeshoekig bad? Bij Villeroy en Boch vind je ongetwijfeld een bad dat perfect past in jouw badkameropstelling.

Villeroy en Boch wastafel
De wastafels van Villeroy en Boch zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende maten en designs. Daardoor komen ze goed tot hun recht in verschillende badkamerstijlen: van industrieel tot modern en van landelijk tot Scandinavisch. Ga jij voor een inbouwwastafel die naadloos lijkt over te vloeien in het wastafelmeubel of een compleet meubelwastafel voor extra opbergruimte? De opzet wastafels van Villeroy en Boch zijn alom geprezen, door hun strakke en gestroomlijnde design. Voor grotere huishoudens is de dubbele wastafel uitermate geschikt, zoals bijvoorbeeld een exemplaar uit de Subway 2.0 collectie. Ben jij op zoek naar een wastafel in het toilet of een kleinere badkamer? Dan biedt een van de Villeroy en Boch fonteintjes ongetwijfeld uitkomst.

Villeroy en Boch tegels
Naast sanitair biedt Villeroy en Boch ook tegels aan voor elke badkamerstijl. Van grote betonlook tegels uit de Falconar serie tot retro metro tegels voor tegen de wand: Villeroy en Boch heeft voor elke smaak wat wils. Villeroy en Boch heeft diverse tegels in haar assortiment, in verschillende kleuren, formaten en afwerkingen. Daardoor vind jij altijd een tegel die perfect aansluit bij jouw badkamerstijl en wensen. Voor welke tegel van Villeroy en Boch jij ook gaat, jouw badkamer ziet er met alle vuit om door een ringetje te halen.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Zijn de producten en het sanitair van Villeroy en Boch echt wat voor jou? In hun brede collectie sanitair vind jij ongetwijfeld iets wat voldoet aan al jouw eisen en perfect bij jouw badkamerstijl aansluit. Heb jij nog vragen of behoefte aan wat advies? Plan dan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze adviseurs.

Magazine aanvragen
Afspraak maken