Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Grohe badkamerkranen: heerlijk baden en douchen

Grohe badkamerkranen zijn wereldwijd bekend en erg geliefd, zowel bij professionals in spa’s en hotels als in de particuliere badkamer. De hoge kwaliteit, prachtige vormgeving en het duurzame productieproces zorgen ervoor dat de Grohe badkamerkranen de beste keuze vormen.

Nieuwste Grohe badkamerkranen

Bij Grohe staat kwaliteit, design, duurzaamheid en technologie hoog in het vaandel. Daarom blijft Grohe zich steeds ontwikkelen met nieuwe badkamerkranen. We vertellen je graag meer over de allernieuwste badkamerkranen van Grohe.

Grohe SmartControl regendouche
Wil je optimaal genieten van een heerlijke regendouche? De Grohe SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je gemakkelijk elk onderdeel van je douche bedient. Zo bedien je met handomdraai het juiste watervolume en -temperatuur van jouw Grohe regendouche en kun je de stralen selecteren naar jouw voorkeur.

Grohe thermostaatkraan
De Grohe thermostaatkraan brengt de beste innovatieve designtechnologie naar jouw badkamer. Deze Grohe douchekraan thermostaten zijn voorzien van toonaangevende technologieën om een optimale doucheveiligheid en een maximaal douchecomfort te garanderen. Dankzij de EcoButton wordt het waterverbruik met 50 procent verminderd. De SafeStop zorgt voor een beveiliging op 38 graden Celsius. Wil je boven deze temperatuur douchen? Dan moet deze geactiveerd worden voor extra veiligheid. 

Grohe wastafelkraan
De Grohe wastafelkraan is geschikt voor elk denkbare toepassing. Welke wens je ook hebt, Grohe heeft sowieso de geschikte wastafelkraan voor je. Ook wat betreft design kun je met de Grohe wastafelkranen alle kanten op. Daarnaast biedt Grohe sensorkranen. Hiermee was je hygiënisch je handen zonder aanraking. De kraan wordt bediend met een infraroodsensor. Ziektekiemen en bacteriën hebben hierdoor geen kans om zich te verspreiden.

Wereldwijd bekend

Grohe is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche. De badkamerkranen zijn wereldwijd bekend en opereert in maar liefst 130 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich al heel lang in het Duitse Düsseldorf, maar heeft ook productielocaties in Thailand en Portugal. Het innovatieve merk is altijd op zoek naar betere kwaliteit en duurzaamheid, twee belangrijke kenmerken van Grohe. Ook gebruiksgemak staat hoog in het vaandel. Grotere douchekoppen, thermostaatkranen en eenvoudige mengkranen vergroten het bad- en doucheplezier. Dankzij de waterbesparende technologieën wordt er milieuvriendelijker gedoucht en gebadderd.

Voordelen Grohe kraan

Grohe biedt een zeer breed assortiment aan kranen en douchesystemen. Zo zijn er inbouwdouches waarbij het water zelfs uit de muur kan komen en grote douchekoppen die je het gevoel geven in de regen te staan. Voor kleinere badkamers heeft Grohe ook fijne oplossingen om van een heerlijke douche te genieten. Daarnaast zijn er veel verschillende badkranen en wastafelkranen in het assortiment. Denk hierbij aan mengkranen met hendel en thermostaatkranen die zelf de temperatuur regelen. Ook is er een ruime keuze als het gaat om stijlen, bijvoorbeeld klassieke kranen met een lange hals.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is een badkamerkraan van Grohe wel iets voor jou? Of heb je vragen over een van de producten van Grohe? Kom dan gerust langs in een van onze vestigingen. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur neemt alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk advies. Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine.

Magazine aanvragen
Afspraak maken