Grohe badkamer kranen: heerlijk baden en douchen

Grohe badkamer kranen, wereldwijd marktleider

Sanitair is één ding, maar je kunt pas echt genieten van een behaaglijk warm bad of een verkwikkende douche als er water bij komt kijken. De Grohe badkamer kranen zijn wereldwijd bekend en geliefd, zowel bij professionals in spa’s en hotels als in de particuliere badkamer. De hoge kwaliteit, prachtige vormgeving en het duurzame productieproces zorgen ervoor dat de Grohe badkamer kranen de beste keuze vormen.

Wereldwijd bekend

Grohe badkamer kranen is wereldwijd bekend en opereert in maar liefst 130 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich al heel lang in het Duitse Düsseldorf, maar heeft ook dependances in Canada, Thailand en Portugal met design en innovatieteams. De ontwerpers van Grohe zoeken altijd naar inspiratie en vooral gebruikersgemak. Grotere douchekoppen, thermostaatkranen en makkelijke mengkranen vergroten het bad- en doucheplezier. Grohe maakt overigens ook kokend waterkranen voor de keuken. En dankzij de waterbesparende methodes wordt er milieuvriendelijker gedoucht of gebaad.

Voordelen

Grohe badkamer kranen biedt een zeer breed assortiment aan kranen en douchesystemen. Zo zijn er inbouwdouches waarbij het water zelfs uit de muur kan komen en grote douchekoppen die je het gevoel geven in de regen te staan. Voor kleinere badkamers en douches heeft Grohe badkamer kranen ook fijne oplossingen, zodat je van een heerlijke douche kunt genieten. Daarnaast zijn er veel verschillende badkranen en wastafelkranen, zoals mengkranen met hendel, thermostaatkranen die zelf de temperatuur regelen en natuurlijk klassieke kranen met een lange hals. Daarnaast is er een ruime keuze als het gaat om stijlen.

Diversiteit

Een moderne badkamer met strakke lijnen heeft natuurlijk een kraan nodig die hier perfect bij past. Het ruime assortiment van Grohe badkamer kranen biedt daarom kranen in zeer veel verschillende designs, maar met de moderne, waterbesparende technologie die je van het merk gewend bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van ouderwets uitziende kranen voor een klassieke badkamer? Of modern geschuurd chroom.

Home
Terug
Sluiten