Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Duravit badkamers

Duravit is een hoogwaardig, Duits merk dat al ruim 200 jaar bestaat. In 1817 werd het bedrijf opgericht en was toen nog een vreemde eend in de bijt. Bij andere merken ging het alleen om functionaliteiten, maar bij dit bedrijf ook om het uiterlijk. Duravit heeft een voorliefde voor mooi, luxe vormgeving en het ontdekken van nieuwe manieren om badkamers te maken. Het merk hield hieraan vast en koos voor functionaliteit in een mooi jasje. En zo ontstond de Duravit badkamer die we nu zo goed kennen.

Voordelen

De Duravit badkamer heeft verschillende voordelen, maar een groot voordeel is het zeer uitgebreide assortiment. Hierdoor kun je altijd de perfecte badkamer vinden. Een ander voordeel is de mooie uitvoering van ieder product. Naast baden, douches en wastafels vind je ook verschillende toiletten in het assortiment voor de Duravit badkamer, zowel vrijstaand als zwevend of met ingebouwde spoelbak. Rust en ruimte zijn de twee sleutelwoorden die steeds terugkomen bij het sanitair van Duravit. Er wordt veel gebruikgemaakt van rustige materialen en natuurlijke kleuren. De duurzame materialen gaan bovendien extra lang mee en zijn perfect voor in sanitaire ruimtes. De materialen die gebruikt worden in het sanitair zijn onder andere keramiek en acryl. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en gaan jarenlang mee.

Stijlen

Als er een badkamermerk is dat veel verschillende stijlen aanbiedt, dan is het Duravit wel. De ruime keuze aan sanitair zorgt ervoor dat jij een unieke Duravit badkamer kunt samenstellen die perfect is voor jou, je huis en je huisgenoten. Van diverse stijlen klassieke baden tot moderne dubbele of enkele douches. Of kies je toch liever voor een waskom in plaats van een wastafel? Droom weg in de badkamer genaamd Seadream of kies voor urban chic met 2nd Floor. Wat je keuze ook wordt, je maakt je Duravit badkamer compleet met spiegels, verlichting, kranen en wandmeubels in een bijpassende stijl.

Creëer jouw eigen wellness badkamer

Wil je je badkamer omtoveren tot een waar wellness paradijs? Dan kun je voor de Duravit badkamer ook nog kiezen uit comfortabele stoomdouches, sauna’s en whirlpoolbaden. In de whirlbaden geniet je van bruisend badplezier. Daarnaast heeft het een positieve werking op je lichaam. De luchtbellen zorgen namelijk voor een betere bloedsomloop en de watermassage verbetert de doorbloeding. Ideaal tegen spierpijn en krampen, die worden op een relaxte wijze opgelost. Het floatbad Nahho van Duravit is voorzien van het bijzondere whirlsysteem Durapearl. Het bad bestaat uit sproeikoppen in de bodem. Ze creëren een bruisend mengsel van water en lucht, wat zorgt voor optimale ontspanning in je eigen badkamer.

Bestel ons magazine of maak een afspraak met onze adviseur

Ben jij ook zo’n fan Duravit? Of wil je liever meer inspiratie opdoen op het gebied van badkamertrends? Bestel dan ons gratis magazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze adviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken