Jouw nieuwe keuken wel heel voordelig met onze Alles in 1 deal!

Het uitkiezen van een nieuwe keuken is enorm leuk, maar brengt ook behoorlijk wat regelwerk en bijkomende kosten met zich mee. Zo moet er ook worden gedacht aan het transport, de montage en het aansluiten van de keuken. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je hier een beetje tegenop ziet.

Gelukkig hebben we daar bij Brugman iets op bedacht: de-alles-in-1-deal. Met deze deal kies je voor een complete keuken voor een vaste lage prijs. En dat niet alleen, want de bezorging, keuken montage kosten en het aansluiten van de keuken zijn ook inbegrepen. Je weet vooraf dus exact de keuken kosten voor jouw nieuwe eyecatcher in huis.

Liever een andere opstelling? Dat kan! Onze adviseurs zitten klaar om een keuken op maat te ontwerpen en om je helemaal te ontzorgen voor een voordelige prijs. Dat wil jij toch ook?

Maak gelijk een afspraak in een van onze showrooms of bij jou thuis.

De voordelen van de alles-in-één-deal op een rijtje:

  • Complete keuken voor een vaste lage prijs
  • Kosten van de keuken inclusief montage, bezorging en aansluiting
  • Volledige ontzorging 

De fijne keukens waar je uit kunt kiezen:

+4

Alles in 1 deal: Chip

Is een strakke moderne keuken helemaal jouw stijl? Dan is de Brugman Chip keuken wellicht is voor jou. Deze unieke keuken valt op door de prachtige matlak afwerking en de greeploze kasten. De hoge kasten en ruimtelijke lades geven bovendien veel slimme opbergruimte voor al je kookgerei. De keuken wordt standaard geleverd met een pakket aan luxe keukenapparaten van Whirlpool. Het composieten werkblad maakt deze minimalistisch ogende keuken helemaal af.

Kenmerken Chip keuken:

  • Greeploze moderne keuken
  • Veel slimme opbergruimte
  • Standaard met luxe keukenapparaten

Alles-in-één-deal-prijs: € 8.895,-

Benieuwd hoe deze keuken in jouw huis staat? Maak een afspraak in een van onze showrooms en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden.

+3

Alles in 1 deal: Mogano Sirrah

Bij een stoer interieur hoort een industriële keuken. Deze betonlook keuken Mogano Sirrah is een absolute eyecatcher met alles erop en eraan. Een fijne grote inductiekookplaat met werkbladafzuiging, oven-magnetron en de stoomoven maken het een feestje om in deze keuken bezig te zijn met kokkerellen. Het kookeiland in betonlook is niet alleen heel praktisch, maar zorgt ook voor een stoere uitstraling. De geïntegreerde bar wordt absoluut een van de favoriete zitplekken in het huis. De zwarte elementen geven het daarnaast een moderne en luxe vibe. 

Kenmerken Mogano Sirrah keuken:

  • Betonlook industriële keuken
  • Mét kookeiland en bar
  • Inclusief moderne apparatuur zoals inductiekookplaat met werkbladafzuiging

Alles-in-één-deal-prijs: € 14.595,-

Benieuwd hoe deze keuken in jouw huis staat? Maak een afspraak in een van onze showrooms en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden.

Home
Terug
Sluiten