Brugman keuken Cubic

Kook eiland met greeploos design

Wilde je altijd al een nieuwe vorm van een keuken vinden? Gegarandeerd dat je design gecombineerd met raamwerkdeuren en Viking grepen. Daarbij genomen een elegant aanrechtblad van het materiaal Top Core, het is slechts 10mm dik.

De keuken is uitgevoerd met grote laden van 150 centimeter breed, maar als je wil kun je er zelfs nog meer pannen in kwijt. Zulke grote ovenschalen hebben wij niet in huis. Ga je de materialen uit de laden gebruiken, doe dit dan met je luxe apparatuur.

Waaronder een design afzuigkap en side by side koelkast die het plaatje helemaal compleet maken. Wil je weten of deze keuken ook in jouw huis passen zou? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak.

Prijs zoals opgesteld

  • Werkblad
  • Apparatuur
  • Keukenkasten
  • Accessoires
Totale keuken € 20.995
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten