Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

XGL Orniello 8100

Prijs zoals opgesteld
€ 37.500
Prijs zoals opgesteld € 37.500

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een landelijke stijl in donkere kleuren, de perfecte combinatie voor jouw nieuwe keuken. Het kookeiland met gecombineerde bar zorgt ervoor dat het koken nog een stukje leuker en gezelliger wordt. En het nisje met de kokendwaterkraan en spoelbak is een echte eyecatcher van de ruimte.

Landelijk & luxe

  • Nisje met spoelbak
  • Kookeiland met bar
  • Extra opbergruimte onder kookeiland
  • AEG apparatuur


Marmerlook

Het composieten Ceasarstone met marmerlook is niet alleen gebruikt als werkblad, maar ook als achterwand en op de stol van het keukeneiland. Dat zorgt met elkaar voor eenheid en een rustige uitstraling. Fijn aan het keukeneiland is dat het beschikt over een zitgedeelte. Dit betekent dat je niet alleen zittend je groenten kunt snijden, maar ook lekker samen kunt zijn wanneer de een bijvoorbeeld in de keuken bezig is en de ander nog even de krant leest of alvast een wijntje pakt.

Direct kokend water

Wie eenmaal een kokendwaterkraan heeft ervaren wil nooit meer anders en zo’n 3-in-1 kraan is dan helemaal een luxe doordat het je direct toegang biedt tot koud, warm en kokend water. Zo zet je in een handomdraai een kop thee of heb je heet water voor het koken van pasta of groenten. Het is niet alleen reuze makkelijk, maar zeker heel efficiënt.

Details

De keuken biedt bovendien allerlei handige details zoals de stopcontacten die verstopt zitten onder de schuifjes van het kookeiland. We mogen de brede besteklade ook niet vergeten.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken