Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Urola-5004

Prijs zoals opgesteld
€ 11.700
Prijs zoals opgesteld € 11.700

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb je niet al te veel ruimte voor een (nieuwe) keuken in je woning, maar ben je wel op zoek naar een absolute eye catcher? Dit is hem! Dit donkergroene pareltje met schiereiland en barkrukken geeft niet alleen een ruimtelijk geheel, maar straalt door de marmerlook ook veel luxe uit.

Opvallend & ruimtelijk

  • Marmerlook achterwand met handig wandrek
  • Ingebouwde Siemens oven en koelkast 
  • Siemens inductiekookplaat met kookveldafzuiging
  • Schiereiland met barkrukken
  • Matzwarte grepen, kraan en spoelbak
  • Ultramat donkergroen met zwarte greep


Gezelligheid

In deze keuken hoef je nooit meer alleen te koken. Vrienden of familie pakken er gewoon een lekker drankje bij en komen aan een van de twee barkrukken van het schiereiland zitten. Niet alleen heel gezellig, maar je kunt ze tussendoor ook nog even aan het werk zetten door ze een snijplank toe te schuiven.

Luxe uitstraling

Het keukenblad en de bijpassende achterwand geven de keuken een luxe uitstraling door de marmerlook. Stiekem zijn ze gewoon van kunststof, veruit het meest ideale en budgetproof materiaal als je het over keukenbladen hebt. Dit materiaal is niet alleen heel makkelijk schoon te houden en maken, maar blijft bovendien lang mooi.

Ruimte creëren 

Om ruimte te creëren heeft dit exemplaar allerlei handigheidjes. Denk aan de wandplank, maar ook het wandrek waar je van alles aan kunt hangen. De ingebouwde Siemens oven en koelkast zorgen daarnaast ook voor een ideaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken