Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Cube

De interieurliefhebbers die niet kunnen kiezen tussen al die geweldige mooie tegelsoorten kunnen hun hart ophalen bij deze badkamer. Door de combinatie van hippe metrotegels gelegd in een visgraatmotief, luxe marmeren muurtegels en sfeervolle grijze vloertegels springt deze badkamer eruit.

Modern & chique

  • Glazen douchecabine met handdoekenrek aan deur
  • Combinatie van verschillende tegels
  • Design radiator
  • Spiegel met ledverlichting
  • Hangende badkamermeubels


Droomcombinatie

De combinatie van verschillende tegeltrends vormt de eye catcher van deze badkamer. Hoewel de tegels helemaal de trends van nu combineren, zijn deze al langere periode tijdloos gebleken en dus een hele goede keuze. Door de uitbouw van het toilet in marmerlook te gieten, springt deze extra naar voren.

Gouden details

Een ander opvallend item is het badkamermeubel uitgevoerd in hoogglanslak. De dubbele Ben kranen zijn uitgevoerd in geborsteld messing net als alle andere accessoires en de douchekranen trouwens. Zo worden de koninklijke gouden details doorgevoerd in de hele badkamer voor een chique geheel.

Zichtbaar

Degene die ooit klaagt dat er te weinig licht in de badkamer is, kan zijn geluk nu niet op. De hele spiegel is omrand met heldere ledverlichting die bij wijze van spreken elke porie zichtbaar maakt.

Prijs zoals opgesteld € 8.588

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken