Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De badkamertrends voor 2022

Badkamertrends veranderen geleidelijk en ieder jaar komen er weer nieuwe trends bij. Ben je van plan om in het nieuwe jaar jouw badkamer te renoveren of een compleet nieuwe badkamer te realiseren? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. In deze blog lichten we graag een tipje van de sluier over de badkamerstijlen van 2022.

Hotel chique

Een van de meest populaire, nieuwe badkamerstijlen is Hotel Chique. Wij verwachten dat deze badkamer trend zal doorzetten in 2022 en alsmaar geliefder wordt. Bij een badkamer in Hotel Chique stijl staat luxe voorop. Deze stijl geeft je het gevoel dat je een hotel binnenkomt waar je heerlijk tot rust kunt komen. Kenmerkend voor deze stijl is de nette inrichting, die vaak wordt aangekleed met natuurlijke tinten en materialen. Denk hierbij aan een vrijstaand bad of een XL regendouche met luxe, grote tegels voor een warme sfeer in de badkamer.

Goud en marmer

De combinatie van goud en marmer is niet meer weg te denken uit de huidige badkamertrends. In 2022 zal deze prachtige stijl naar onze verwachting alleen maar populairder worden. Met een natuurlijk en luxe materiaal als marmer kan je alle kanten op. Marmer oogt niet alleen heel hip, maar heeft ook een rustige en verfijnde uitstraling. Daarnaast is marmer ook een heel duurzaam materiaal, waardoor je er jarenlang plezier aan kan ervaren. Door dit te combineren met gouden tinten, met veelal een glanzende afwerking, krijgt de badkamer een bijzondere en exclusieve sfeer. 

Wellness keuzes in je badkamer

Steeds meer mensen kiezen voor wellness in hun badkamer. In 2022 zal dit waarschijnlijk nóg vaker gebeuren. Om het heerlijke gevoel te ervaren van het binnenlopen bij een spa kiezen steeds meer mensen voor luxe kranen en douches, mooie plankjes voor over het bad en andere bijzondere badkameraccessoires. Een veel gekozen optie voor in de badkamer is de Sunshower. Met de Sunshower geniet je van warmte en zonlicht in je eigen douche. Zonlicht maakt je blij, geeft je een goed gevoel en is heerlijk voor je spieren na een intensieve work-out. Bekijk hier onze Sunshowers.

Ronde, ovale of organisch gevormde spiegels

Een spiegel is natuurlijk onmisbaar in de badkamer. Afgelopen jaar zagen wij een enorme toename in het aantal ronde en ovale spiegels voor in de badkamer. Ronde spiegels zorgen er met hun vorm voor dat jouw badkamer ruimte optisch nóg groter lijkt. Een ronde spiegel doorbreekt bovendien de rechtlijnigheid in een ruimte en zorgt daardoor voor een speels effect. In 2022 verwachten wij dat hier steeds meer unieke, organische gevormde spiegels bijkomen. Bekijk hier welke spiegel het beste bij jouw badkamer past. 

Bijzondere tegels

Steeds meer mensen durven gewaagde keuzes te maken in de badkamer. Vooral als het gaat om hoe de tegels worden gelegd, zoals het hexagon- of het mermaid patroon. Daarnaast zien we steeds vaker het visgraatpatroon terugkomen. Deze stijl kenmerkt zich door de chique uitstraling en schuin gelegde tegels, waardoor er een speels effect ontstaat. In 2022 verwachten wij dat deze patronen steeds vaker en in meer bijzondere kleuren in de badkamer zal verschijnen. Bekijk hier alle badkamertegels van Brugman. 

Maak een afspraak bij Brugman

Ben je geïnspireerd geraakt door deze prachtige nieuwe stijlen en wil je aankomend jaar zelf een eigen badkamer ontwerpen? Kom dan langs in een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze professionele adviseurs, neem een kijkje op onze website en laat je inspireren of ga meteen van start met het maken van een moodboard. Samen gaan wij jouw ideale badkamer realiseren.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je de populairste badkamerstijlen van dit moment met eigen ogen bekijken? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de badkameradviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop.

Magazine aanvragen
Afspraak maken