De juiste badkamerverlichting

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

De juiste badkamerverlichting

Gepubliceerd op 10-10-2017

Badkamerverlichting is een onmisbaar onderdeel van de inrichting van jouw badkamer. Hiermee zorg je er namelijk voor dat jouw badkamer mooi tot zijn recht komt dankzij de juiste badkamerverlichting. Brugman voorziet je van slim advies en helpt met het kiezen van de juiste badkamerverlichting. Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe badkamerverlichting jouw badkamer compleet kan maken.

De mogelijkheden

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om aan de basisverlichting van de badkamer te denken. De algemene verlichting van de badkamer is zeer belangrijk, omdat je hiermee de gehele badkamer verlicht. Deze verlichting wordt meestal in het plafond geplaatst met bijvoorbeeld ledpanelen. Daarnaast kun je er voor kiezen om accentverlichting toe te voegen aan de badkamer, waarmee je sommige gedeelten extra belicht. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn voor bij de spiegel.

Kies voor ledverlichting

Ledverlichting behoort tegenwoordig tot een van de populairste opties op het gebied van badkamerverlichting. Het grote voordeel van dit type verlichting is dat het zeer duurzaam is. Ledspots zijn zeer zuinig in het gebruik en gaan hierdoor lang mee, waardoor de verlichting niet vaak hoeft te worden vervangen. Daarnaast is ledverlichting klein van formaat, waardoor het niet te veel in het oog springt. Dit zorgt voor een subtiel en stijlvol effect in de badkamer. Tot slot kun je tegenwoordig ook kiezen voor dimbare ledverlichting. Hiermee bepaal je zelf de sterkte van de lampen en pas je deze op ieder moment aan aan jouw behoeften.

Kies voor extra

Wil je naast de basisverlichting ook iets extra’s toevoegen aan jouw badkamerverlichting? Denk dan eens aan een van de volgende opties:

Licht in of rondom de spiegel

Goede verlichting rondom je spiegel kan het verschil maken wanneer jij je klaarmaakt voor je dag. Door de juiste accentverlichting toe te voegen in of rondom de spiegel, zijn details beter zichtbaar en creëer je bovendien een stijlvolle uitstraling.

Lichtstrips onder het bad

Niets is zo heerlijk als een ontspannen bad. Door lichtstrips te monteren onder het bad haal je het gevoel van wellness naar jouw badkamer, waardoor je extra geniet van een ontspannen gevoel.

Nisjes

Heb je nisjes in de badkamer? Maak hier dan goed gebruik van door kleine spots te plaatsen in de nisjes. Hiermee voeg je een extra effect toe aan je badkamer en maak je gebruik van ruimte waar je normaal gesproken niks mee zou doen. Een win-winsituatie!

Vraag het gratis Brugman magazine aan

Wil je nog meer inspiratie opdoen over de juiste badkamerverlichting voor jouw badkamer? Bestel dan hier het magazine van Brugman en laat deze gratis bij jou thuis bezorgen. Het magazine staat vol met handige tips, inspiratie en klantervaringen. Zo kun je heerlijk op de bank de mogelijkheden van badkamerverlichting bij Brugman bekijken.

Home
Keukens
Terug
Sluiten