Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De juiste verlichting in de badkamer

Goede verlichting in de badkamer is belangrijk zodat je goed licht hebt tijdens het opmaken of scheren. Tegenwoordig wordt de badkamer niet alleen gezien als een functionele ruimte, maar ook een ruimte om tot rust te komen. Daarom is sfeervolle, warme verlichting voor de sfeer in de badkamer net zo belangrijk als fel, helder licht om goed te kunnen zien.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om verlichting trendy in jouw badkamer toe te voegen. Daarnaast is de juiste verlichting ook afhankelijk van jouw badkamerstijl. Bij een moderne badkamer mag de verlichting best wat koeler zijn dan bij een landelijk interieur, waar vooral warmte is gewenst. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Brugman vertelt je graag meer over de juiste badkamerverlichting.

Algemene badkamerverlichting

De beste plek voor de basisverlichting in de badkamer is ongeveer in het midden van de ruimte. De algemene badkamerverlichting aan het plafond is het meest praktisch, hiermee worden al veel plekken belicht. Zorg er voor dat deze verlichting niet te fel is. Op plekken die niet voldoende verlicht zijn, kun je alsnog lichtbronnen plaatsen. Spots in de badkamer worden hiervoor veel gebruikt.

Om de basisverlichting in je badkamer meer mogelijkheden te geven, kun je kiezen voor kantelbare spots. Hierbij kun je de spots eenvoudig richten op de gewenste plek. Een mogelijkheid om je badkamer de juiste sfeer te geven is door te kiezen voor dimbare spots. Hierbij kun je eenvoudig de felheid van het licht bepalen. Ledverlichting behoort tot de meest gekozen verlichting in de badkamer. Het grote voordeel is dat ledverlichting duurzaam is en daardoor ook lang mee gaat. Zorg er wel voor dat de verlichting in je badkamer waterdicht is om je veiligheid te waarborgen.

Stijlvolle mogelijkheden

Heb je de juiste badkamerverlichting bepaald? Dan is het nu tijd om ook op andere plekken verlichting toe te brengen. Dit kan zowel een functionele als een sfeervolle reden hebben. Plaats badkamerverlichting boven de spiegel om jezelf nog beter te zien wanneer je jezelf opfrist. Bovendien creëer je hiermee een stijlvolle uitstraling.

Ben je toe aan een echt wellnessgevoel? Plaats dan lichtstrips onder het bad. Hiermee creëer je een stijlvolle en luxe uitstraling. Heb je nisjes in de badkamer? Door hier spots te plaatsen, ontstaat er een extra sfeervol effect in jouw badkamer en maak je gebruik van de ruimte waar je normaal gesproken niets mee zou doen.

Maak een afspraak

Zoals je leest zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om verlichting in jouw badkamer. Creëer zowel een sfeervolle als functionele ruimte met de juiste verlichting.

Wil je meer weten over badkamerverlichting of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs geven je gratis en vrijblijvend advies over de badkamer en de mogelijkheden met de verlichting in jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken