Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer Vincenza
  • Badkamer Vincenza
  • Badkamer Vincenza
  • Badkamer Vincenza
Badkamer

Vincenza

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb je niet zoveel ruimte in de badkamer, maar wil je wel luxe? Kijk dan vooral even mee naar dit prachtige model met een ruime inloopdouche inclusief regendouche, veel opbergruimte en een ruime wastafel. Dit biedt je alles wat je nodig hebt in een rustgevende sfeer.

Sfeervol & compact

  • Inloopdouche met regendouche
  • Halfrond wastafelmeubel met led-verlichte spiegel
  • Hangend toilet met handige ophoging voor spullen
  • Sfeervolle tegelcombinatie
  • Hoge kast met veel opbergruimte

Ruimtelijk douchen

Een inloopdouche geeft je net iets meer beweegruimte dan een cabine en bezorgt je badkamer ook gelijk een ruimtelijke uitstraling. Het is niet voor niets dat deze de afgelopen jaren zo populair is geworden. In deze douche kan je bovendien genieten van de heerlijke stralen van de regendouche die over je schouders naar beneden vallen.

Opbergen maar

Vinden jullie het ook zo vervelend als je niet al je handdoeken en producten hierin kwijt kunt? Daar hebben we absoluut aan gedacht tijdens het maken van dit model. In de handige hoge kast met witte glans kan je veel opbergen, maar ook in de lades van het badkamermeubel. Ideaal!

Tegels combineren

Waar wij vooral fan van zijn in deze badkamer is de combinatie van tegels. De zandkleurige tegels in twee verschillende formaten samen met de lichte marmerlook tegels tegen de douchewand en toilet uitbouw geven de ruimte een heerlijke, rustige sfeer.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken