Lees meer over:

Een badkamer inrichten: tal van keuzes

Een nieuwe badkamer is een fijn vooruitzicht! In gedachten neem je al een frisse douche of relax je in een schuimbad. Tussen dromen en badderen, liggen nog wel wat keuzemomenten.

Kies je nieuwe badkamer met aandacht. Want je wilt er lang plezier van hebben. Daarom is het slim om je over elk onderdeel goed te laten adviseren: van baden, badkamermeubels en douches tot badkamerkranen en thermostaatkranen. Met onderstaande aandachtspunten begin jij je keuzeproces alvast goed:

  • Ruimte en inrichting Welke badkamerinrichting past bij je leefstijl en -ritme? Kijk daarbij ook naar de ruimte die je hebt. Met een kleinere badkamer hoef je overigens zeker niet van alle luxe af te zien! Met een badwand realiseer je hierin toch een bad én douche bijvoorbeeld. Kijk samen met Brugman eens naar de inrichtingsmogelijkheden.
  • Een badkamer inrichten in jouw stijl Een tijdloos design blijft populair, maar kies vooral een badkamer die bij jouw (woon)stijl past. Er zijn volop mogelijkheden om je badkamer persoonlijk te maken. Met tegels creëer je bijvoorbeeld eigenwijze effecten. En de wand van je inloopdouche geef je een subtiel persoonlijk 'tintje' met getint glas. Liever baden in luxe of oosterse sferen? Kies voor natuurstenen (marmeren) tegels en wellnesselementen.
  • Huishouden als uitgangspunt voor je badkamer Een druk gezin betekent ochtendspits in je badkamer. Maar ook als je met z'n tweeën een druk leven leidt, is een wastafel delen niet handig. Overweeg dan een dubbele wastafel en kraan, of een extra brede wasbak in je nieuwe badkamer. Met kleine kinderen - denk aan: speelzand, schmink, stoepkrijt - is een bad echt een uitkomst. En ben je slecht ter been? Dan is een grote inloopdouche ideaal.
  • Goede basics of ware wellness? Nu je toch een nieuwe badkamer kiest, wil je misschien wel wat luxe toevoegen. Met een sunshower of een whirlpool bijvoorbeeld. We noemen het trouwens wel luxe, maar misschien hebben jouw luchtwegen wel heel veel baat bij een stoomdouche. En wat dacht je van een massagedouche? Er zijn mogelijkheden te over om van je badkamer een wellness of hammam te maken.
  • Functionaliteiten Een nieuwe badkamer inrichten opent de deur naar meer comfort en gebruiksgemak. Misschien wilde je al heel lang een ligbad of een inloopdouche bijvoorbeeld. En kijk ook eens naar moderne technieken, zoals een toilet met een nieuwe spoeltechniek die voor extra onderhoudsgemak zorgt.

Je ideale badkamer inrichten?

Brugman helpt Bij het kiezen van je nieuwe badkamer kun je wel wat advies van een expert gebruiken. Kom voor persoonlijke begeleiding naar een van onze vestigingen.

Ook alles lezen over douches

Helemaal in beeld welke stijl je nieuwe badkamer moet krijgen? Dan is het tijd om eens goed te kijken naar welke onderdelen je gaat uitzoeken voor bijvoorbeeld je douche. Brugman helpt. Lees hier alles over douches.

Trend: Back to nature

Materialen die een link hebben met de natuur zijn nu heel erg populair in de badkamer. Denk aan hout en steen. Wat dacht je van een donkere composieten wastafel of een tegelvloer die niet te onderscheiden is van houten planken?!

Kleine badkamer?

Kijk eens naar onze Slimline badkamermeubels.

Home
Terug
Sluiten