Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

AEG ovens

Met de multifunctionele ovens van AEG heb je de smaak van je gerechten zelf in de hand. Of je nu graag wil bakken, stomen, braden of grillen: het kan allemaal met de ovens van AEG. Binnen een mum van tijd heb jij je favoriete maaltijd bereid. Bovendien zijn alle AEG ovens dankzij het strakke design een stijlvolle toevoeging aan elke keuken.  

Breed assortiment

Naar wat voor oven je ook op zoek bent, AEG heeft het. Er zijn compacte ovens voor kleinere keukens, zoals de AEG competence oven, maar ook normale en grote ovens. De ovens van AEG passen hoe dan ook goed in jouw keuken. Om verschillende baktechnieken te combineren, kun je bij AEG kiezen uit combimagnetrons: een combinatie tussen een oven en magnetron. 

Stomen is gezond

Stoomovens, ze worden steeds populairder. Dat is niet gek, want met stoomovens kun je hele gerechten in één keer bereiden. Combi-stoomovens van AEG voegen stoom toe voor het klaarmaken van de meest heerlijke gerechten. Gestoomde gerechten zijn gezond en onwijs lekker. Je hoeft geen olie meer te gebruiken, waardoor vis en vlees op een gezonde wijze wordt bereid.

Daarnaast zijn gestoomde groenten zeer smaakvol en vol goede vitamines. Wist je ook dat je de meest heerlijke broden en kruimelgebak kan bereiden met een AEG stoomoven? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eenvoud en gemak

AEG heeft verschillende functies ontwikkeld voor de ovens, waardoor bakken, grillen, stomen en braden nu wel heel makkelijk is. Wil je dat jouw vlees perfect bereid wordt? Kies dan voor een kerntemperatuursensor. Je geeft hiermee precies aan welke kerntemperatuur jouw vlees mag hebben. Op basis van het soort vlees geeft de oven al aan welke temperatuur nodig is voor een rood, medium of doorbakken stuk vlees.

Het reinigen van een oven is altijd een hele klus. Met de zelfreinigingsprogramma’s van AEG is dit verleden tijd. Je AEG oven is binnen no time gereinigd.   

Advies nodig?

Heb je vragen over de ovens van AEG? Of wil je graag weten wat het beste bij jouw keuken past? Kom dan naar een van onze vestigingen, stel je vragen en bekijk de verschillende ovens. De adviseurs van Brugman hebben veel ervaring met AEG en kunnen je alles vertellen over de verschillende ovens. 

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken