Stijlvolle apparatuur van AEG - Brugman

AEG: stijlvol en innovatief

Stijlvol en innovatief, dat is de apparatuur van AEG. Het Duitse merk staat daarnaast bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Ben je op zoek naar goede apparatuur voor in de keuken, dan is het zeker de moeite waard om naar de keukenapparatuur van AEG te kijken. Nieuwsgierig? Wij vertellen je hier meer over AEG.

Het merk AEG

Aan het eind van de 19e eeuw werd Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft (kortweg AEG) opgericht in Duitsland. In de decennia daarna heeft het merk een internationale reputatie opgebouwd op het gebied van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten, waaronder witgoed en keukenapparatuur. AEG verkoopt nu allerlei huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur waaronder koelkasten, kookplaten, ovens, afzuigkappen maar ook warmhoudlades en kokendwaterkranen. Je gehele keuken kun je dus inrichten met de apparatuur van AEG!

De voordelen van AEG

AEG staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een sterk en degelijk merk waardoor de apparatuur jarenlang meegaat. Bovendien blijven inbouwmaten en bevestigingspunten lang hetzelfde waardoor je gemakkelijk onderdelen en inbouwdelen van een AEG apparaat vervangt. Daarnaast staat AEG bekend om hun innovatieve karakter. Dit houdt in dat het merk constant bezig is om comfort naar een hoger niveau te tillen en daarmee de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Alles voor een heerlijke maaltijd

AEG denkt met je mee bij het bereiden van een heerlijke maaltijd. Zo bedenken ze allerlei technologieën om je eten nog lekkerder te laten smaken. Denk bijvoorbeeld aan een geperforeerde bakplaat met anti-aanbaklaag voor de oven om bakproducten zoals brood een nog krokantere korst te geven. Of het Twin-Tech koelsysteem waardoor eten op de optimale temperatuur wordt bewaard in de koelkast.

Kom naar de showroom!

Nieuwsgierig geworden naar de apparatuur van AEG? Kom dan naar de showroom! Hier kun je de apparatuur met eigen ogen bewonderen. Bovendien staan onze adviseurs voor je klaar met deskundig advies.

Home
Terug
Sluiten