Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

AEG afzuigkap

Dankzij de AEG afzuigkap heb je geen last meer van vervelende geurtjes in huis. De afzuigkappen van AEG zijn stijlvol en efficiënt. Er zijn meerdere soorten afzuigkappen. Zo zijn er afzuigkappen die hun zuigkracht automatisch aanpassen op de af te zuigen lucht en afzuigkappen die zowel stil als krachtig zijn. 

Licht tijdens het koken

Naast het feit dat de afzuigkap erg stil en krachtig werkt, is er een mogelijkheid voor verschillende (led)verlichtingen. Om ervoor te zorgen dat je je pannen goed in de gaten kunt houden, is het belangrijk om goed licht bij je afzuigkap te hebben. Ook sfeerverlichting is bij een AEG afzuigkap mogelijk.

Innovatief design

Het bereiden van lekker eten is de hoofdactiviteit in jouw keuken. Om de verspreiding van nare geuren tegen te gaan, heeft AEG innovatieve designs ontwikkeld. Koken, bakken en braden is bijvoorbeeld met de Hob2Hood afzuigkap zeer aangenaam. Deze afzuigkap wordt automatisch geactiveerd en past de zuigkracht aan de kookactiviteit in je keuken aan.

Ook heeft de afzuigkap ingebouwde led-verlichting, waardoor je de pannen goed kan zien. Hierbij kun je ervoor kiezen om de lichten aan de voor- of aan de achterkant te plaatsen.

AEG afzuigkap inbouw

Wil je niet dat de afzuigkap zichtbaar is? Of wil je dat de afzuigkap past bij de stijl van de keuken? Kies dan voor een ingebouwde afzuigkap. De inbouw afzuigkap wordt in een bestaande schouw gemonteerd, waardoor de afzuigkap vrijwel onzichtbaar is.

Het design is niet van belang, alleen de onderkant, want daar kijk je tegenaan. Je kunt kiezen voor een onderkant bestaande uit één geheel, maar ook uit twee of drie delen.

Advies nodig?

Heb je vragen over AEG afzuigkappen? De adviseurs van Brugman hebben veel ervaring met AEG en kunnen je alles vertellen over de afzuigkappen. Wil je graag advies? Kom dan langs in een van onze vestigingen en stel je vragen.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken