10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Keuken XGL-Reyes
Keuken XGL-Reyes
Keuken XGL-Reyes
Keuken XGL-Reyes

Brugman keuken XGL-Reyes

Moderne hoekkeuken

  • Hoogglans witte en greeploze fronten
  • Werkblad en bijbehorende spatranden zijn gemaakt van composiet
  • Praktische klepkasten boven het keukenblad
  • Whirlpool keukenapparatuur


Met de XGL Reyes hoekkeuken haal je niet alleen een moderne keuken in huis, je profiteert ook van de ruime opbergmogelijkheden. De keuken is voorzien van ruime korven met praktische binnenlades. Daarnaast bieden de greeploze bovenkasten extra opbergruimte voor alle glazen en servies.

Onbezorgd koken

Deze moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Dankzij de keukenapparatuur van Whirlpool ben je verzekerd van topapparatuur. De afzuigkap geeft deze hoekkeuken een stoere uitstraling dankzij zijn robuuste look. De greeploze fronten maken de moderne uitstraling van deze keuken helemaal af. Dit alles maakt XGL Reyes een absolute topper in onze collectie.

Bekijk deze topper in onze showroom

Benieuwd geworden naar deze topkeuken? Neem een kijkje in één van onze showrooms bij jou in de buurt en ontdek wat de mogelijkheden van deze keuken zijn in jouw woning.

Prijs zoals opgesteld € 9.150
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken