Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL-Milox-605-F

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Dit is een keuken waar je naar blijft kijken. De combinatie van het strakke, lichte kookeiland met de houten kastenwand zorgt voor een prachtig contrast. De BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging en de oven met stoomfunctie zorgen ervoor dat deze keuken écht van alle gemakken voorzien is.  

Modern & sfeervol

  • Ceasarstone keukenblad
  • Kookeiland met BORA kookplaat
  • Wijnklimaatkast
  • Luxe AEG apparatuur
  • Sfeervolle combinatie van lichtgrijs met notenhout


Kookgenot

Wil je keukenapparatuur met handige extra functies? Kijk dan even mee, want we beginnen met de BORA inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging en recirculatie. Het extra grote kookoppervlak heeft een kinderbeveiliging wat het koken niet alleen leuk, maar veilig maakt. Al kunnen wij ons ook voorstellen dat je de multifunctionele oven met stoomfunctie gebruikt. Hiermee zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Unieke sfeer

De sfeer die dit model met zich meebrengt is uniek en tijdloos. Het lichtgrijze materiaal van het kookeiland in combinatie met het prachtige Ceasarstone keukenblad zorgen voor een rustige uitstraling. Terwijl het notenhout een warme sfeer meebrengt.

AEG ProClean

Nog zoiets handigs in deze keuken is de AEG ProClean vaatwasser. Dankzij de drie sproeiarmen die ook nog eens bijzondere bewegingen maken, bereiken deze alle hoeken van de machine. Hierdoor heb je ook bij een volle vaat na afloop van het programma schoon servies. Extra fijn is de Comfortlift, zodat je nooit meer hoeft te bukken.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken