Brugman keuken XGL-Redrup Studio

Gezellige en moderne keuken

  • Kookeiland met kasten geïntegreerd in de achterwand
  • Guttman afzuiging in het werkblad
  • Teakhouten barblad
  • Miele keukenapparatuur en koffiecenter

Gezellig borrelen en koken gaan in deze eilandopstelling perfect samen. Met deze XGL Redrup Studio keuken sta je in nauw contact met de rest van het gezelschap. Dankzij de combinatie van het warme barblad en het strakke keukenblad, combineert deze keuken gezelligheid met een modern karakter.

Van alle gemakken voorzien

Deze keuken in eilandopstelling is van alle gemakken voorzien. Dankzij de keukenapparatuur van Miele en de losse kokendwaterkraan, is de keuken echt compleet te noemen. Zet een aromatische kop koffie met het smaakvolle koffiecenter van Miele. Dankzij de afzuiging in het werkblad heb je geen last van een opvallende afzuigkap boven het kookeiland. Kortom: een strakke keuken, voorzien van alle gemakken in combinatie met de gezelligheid van de baropstelling.

Iets voor jou?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze moderne keuken? Of ben je benieuwd hoe deze moderne keuken er precies uit ziet? Neem een kijkje in een showroom bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten