Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Toute 122

Prijs zoals opgesteld
€ 10.950
Prijs zoals opgesteld € 10.950

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Ben jij fan van zwarte details? Dan is deze keuken echt iets voor jou! Niet alleen alle details zijn matzwart zoals de kraan, spoelbak en afzuigkap, maar ook het vrijstaande SMEG inductiefornuis met gecombineerde oven. En zeg nu zelf, dit kooktoestel is toch de droom van iedere keukenprins of prinses?

Industrieel & Modern

  • Vrijstaand SMEG inductiefornuis met oven
  • Luxe keukenfronten
  • Handige hoekkast met draaifunctie
  • Matzwarte details
  • Kunststof TopCore werkblad met decoratieve toplaag


Kookgenot

Wie droomt er nou niet van een echte SMEG in de keuken! Dit vrijstaande fornuis met gecombineerde oven is een absolute eyecatcher van deze keuken. Daarnaast geeft het je alle ruimte om ongestoord te koken voor iedereen. Of je nu een heerlijke plaatpizza maakt voor het hele gezin of met meerdere pannen in de weer bent.

Efficiënte opbergruimte

Wat opbergruimte betreft is deze keuken perfect ingedeeld. Niet alleen vanwege de smalle lades naast het fornuis, maar ook door de hoekkast met draaifunctie benut je de ruimte optimaal. Een ideale opbergplek voor pannen en ander keukengerei.

Black is back

Eigenlijk is zwart nooit weggeweest, maar tegenwoordig zijn zwarte details meer gewild dan ooit. Het geeft het interieur net die stoerdere en luxere touch en dat wil je. Daarom zijn er in deze keuken verschillende zwarte details verwerkt zoals een spoelbak, kraan, fornuis, afzuigkap en grepen. En ook het TopCore werkblad heeft een passende toplaag met een donkere Ardesia steenlook. Dit keukenblad is vervaardigd uit kunststof waardoor het makkelijk te onderhouden is en tegen een stootje kan.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken