Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken Seasons 231

Hoogglans wit past in elk interieur en dat maakt deze keuken tot een veelzijdig pareltje met een strak design met Siemens apparatuur. Vooral de bakliefhebbers zijn in deze keuken helemaal in hun sas met de extra grote oven. Dit maakt het nog leuker om uren in de keuken te staan om taart, brood, ovenschotels en andere baksels te fabriceren.

Strak & modern

 

Heel functioneel

Deze keuken ademt een en al luxe uit, terwijl deze in de praktijk vooral juist heel functioneel is. Het luxe ogende kunststof werkblad is heel makkelijk schoon te maken door er simpel een doekje overheen te halen en vraagt verder weinig onderhoud. Het keukenblad is bovendien een stuk doorgetrokken als achterwand, waardoor je met een gerust hart kunt spetteren. Ook de hoogglans keukenkastjes zijn een ‘piece of cake’ als je het over poetsen hebt.

Ideale oven

Over die cake gesproken… Daar is deze extra grote oven natuurlijk ideaal voor. Het kookeiland is heel handig om van alles op voor te bereiden en geeft je alle ruimte en vervolgens kan je baksel hup de oven in. Kiezen tussen chocoladetaart of appelgebak hoeft niet meer, want je bakt ze gewoon allebei.

Opbergruimte genoeg

Wat ruimte betreft zit je met deze keuken ook meer dan goed, want de keukenkastjes zijn er in overvloed en dat is alleen maar fijn. De kastjes boven het aanrechtblad zijn voorzien van klepdeurtjes, wat nog meer gemak oplevert. De spotjes van LED die hierin zijn gebouwd wil je trouwens al helemaal niet missen, want die geven je werkblad exact de verlichting die je nodig hebt.

Prijs zoals opgesteld € 15.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken