Seasons 231

Modern en warm

  • Extra veel opbergruimte
  • Siemens apparatuur
  • Grote oven nis 60 cm op ooghoogte
  • Koelkast 122 cm breed

De GL Seasons 231 keuken van Brugman is rustgevend dankzij het strakke design. Deze greeploze, strakke keuken is voorzien van kwalitatieve Siemens apparatuur en extra veel opbergruimte, zodat je keuken niet alleen zeer stijlvol is, maar ook nog eens zeer comfortabel.

Brugman keuken GL Seasons 231

Deze GL Seasons 231 keuken straalt rust uit, dankzij de greeploze kasten met strakke afwerking. Dankzij de melamine fronten met laklaag ziet de keuken er niet alleen netjes uit, maar is de keuken ook eenvoudig te reinigen. Zowel het blad als de achterwanden zijn in dezelfde kleur en ook naast de keuken en boven de klepkasten is dezelfde kleur doorgetrokken, zodat de keuken rust uitstraalt.

Dankzij de apparatuur van Siemens heb je ook een kwalitatief goede keuken. De grote oven is in een nis gebouwd en handig in gebruik, omdat deze op ooghoogte zit. De koelkast is 122 cm hoog, zodat je veel producten koel kwijt kunt. Tot slot maken de mooie led-verlichting en doorlopende vormwanden deze keuken zowel stijlvol als comfortabel.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de keuken GL Seasons 231 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 16.300
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten