Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Roanne

Badkamer brugman Roanne

Strakke design beleving


De Roanne badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Brugman badkamer Roanne

Deze badkamer heeft dankzij de houtlook tegels een natuurlijke uitstraling. De ronde en rechte vormen zorgen voor een mooi contrast, net als het wit van de meubels en de houtlook van de tegels. Deze combinatie zorgt ervoor dat je dag in dag uit kan genieten in deze badkamer. De inham voor de inloopdouche met glazen wand en het hangende toilet maken de badkamer uniek.

Dankzij de keramische meubelen ben je verzekerd van stijlvolle, stevige opberglades waar je veel badkamerartikelen of schoonmaakmiddelen in kwijt kan. Door de slimme indeling is deze badkamer ook geschikt voor kleinere ruimtes. De hangende meubels zorgen er tevens voor dat de ruimte groter oogt.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze beige badkamer precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken