Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Rezza

Veel badkamers hebben een inloopdouche, maar een inloopbad kom je minder vaak tegen en dat alleen al maakt deze badkamer uniek. Tel daar de speciale spiegel bij op met verwarming tegen het beslaan, ledverlichting en vergrootgedeelte en je komt thuis in een heerlijke luxe badkamer voorzien van veel comfort.

Industrieel & luxe

 

Inloopbad

Een inloopbad is de definitie van luxe, zeker als dit bad ook nog een fijn hoofdkussen heeft. Geen gehannes met het stappen over een hoge badrand, maar een laagdrempelige instap om gelijk te kunnen genieten van je ontspanningsmoment. Het deurtje gaat voor het gemak en om ruimte te besparen naar binnen open. Al kun je vanwege de hoogte gerust deur zeggen, want deze functioneert gelijk als douchewand van het bad dat gecombineerd is met een fijne Grohe douche.

Heerlijke mix

De grote donkergrijze tegels geven de badkamer een warme en rustige sfeer al maken de kleine tegels die het bad en nisje in de douche bekleden het geheel weer wat speelser. De witte badkuip, hoogglans badkamermeubel met dubbele wasbak en soft close toilet vormen samen met de matzwarte open kast een perfect contrast.

Unieke spiegel

De grote spiegel springt gelijk in het oog. Zeker wanneer je de ledverlichting die hem omlijst aanzet, creëer je absoluut een aparte sfeer in je badkamer. Een aparte spiegel voor de details heb je bij deze variant niet meer nodig, want de met LED uitverlichte cirkel geeft je een uitvergrote versie, waardoor je de details nog beter kunt zien en nog preciezer te werk kunt gaan met bijvoorbeeld je make-up of het epileren. En alsof dat nog niet genoeg was is de spiegel ook nog eens verwarmd, waarmee een beslagen (of wazig) spiegelbeeld voorgoed verleden tijd is.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken