Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Luxe badkamer

Niets is fijner dan optimaal genieten in een luxe badkamer naar jouw wensen. Verschillende elementen zorgen ervoor dat jouw badkamer in no-time wordt omgetoverd tot een exclusieve badkamer. Luxe badkamers zijn vaak grote ruimtes waarin de producten ruim staan opgesteld. Daarnaast zien we vaak exclusieve badkamermeubels en unieke accessoires terug. Je kunt echter ook een kleine ruimte gemakkelijk een luxe uitstraling geven.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een luxe badkamer combineren met andere stijlen

In een luxe badkamer kun je verschillende stijlen toepassen of met elkaar combineren. 
Een landelijke luxe badkamer, een luxe design badkamer en een exclusieve moderne badkamer behoren allemaal tot de mogelijkheden. Een luxe moderne badkamer beschikt over hoogwaardige materialen en meubels. Hier kom je helemaal tot rust in een stijlvolle omgeving. Een luxe design badkamer lijkt veel op de moderne badkamer, het verschil zit vooral in de authentieke accessoires en design meubels. Een landelijke luxe design badkamer is ook mogelijk, maak dan voornamelijk gebruik van wit tinten, houten elementen en sierlijke vormen.

Luxe badkamer in verschillende uitvoeringen en opstellingen

In een luxe badkamer mag een inloopdouche niet ontbreken. Dit benadrukt de luxe uitstraling van de badkamer en geeft een extra dimensie aan de ruimte. De badkamer oogt vaak groter dankzij een inloopdouche. De douche beschikt meestal over een wand of muur aan de zijkant. Dit kan een glazen wand zijn, maar ook een stenen of betegelde wand. Beschik je over een kleine badkamer? Ook dan is een inloopdouche mogelijk en de luxe stijl is ook hier toe te voegen. Maak gebruik van grote tegels op de vloer en wand,  lange en brede kasten en van (natuurlijk) licht.

#mijnbrugman

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Al 50 jaar inspireren we onze klanten met een breed assortiment keukens en badkamers met de laatste trends, praktische tips en slimme oplossingen. Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen. We kunnen dus wel zeggen dat inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat. 

Hieronder kijken we binnen bij tevreden klanten die trots zijn op hun keuken en deze deelden met ons via Instagram. Bekijk deze keukens en laat je inspireren!

Ben je ook trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

Luxe badkamermeubels

De mooiste badkamermeubels voor jouw exclusieve badkamer vind je bij Brugman. Een luxe badkamer heeft een unieke look en maakt gebruik van opvallende blikvangers. De meubels kunnen hier naadloos op aansluiten. Wat dacht je van luxe design badkamermeubels zoals een wasbak op een luxe wastafelmeubel? Of kies een design badkamerkast en berg al jouw badkameraccessoires in stijl op.

Elementen in een luxe badkamer

Naast de luxe meubels kun je ook andere elementen aan de badkamer toevoegen. Kijk ook eens naar onze badkamerkranen, dit is namelijk een onmisbaar onderdeel en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de badkamer. In de luxe badkamer wordt gebruik gemaakt van strakke lijnen en luxe materialen. Misschien past er in jouw badkamer een luxe spiegelkast of een design radiator.

Luxe tegels

Om de luxe sfeer extra te benadrukken, kun je nadenken over verschillende soorten tegels. De tegels van de badkamer bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wil je de exclusieve look laten leven in jouw badkamer? Ga dan voor grote vierkante tegels, stoere betonlook tegels of stijlvolle marmerlook tegels.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Op zoek naar een luxe badkamer? Kom langs bij Brugman en laat je inspireren! Onze adviseurs helpen je graag verder. Maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels. Ook kun je ons gratis magazine aanvragen, zodat je de nieuwste trends en producten kunt ontdekken, gewoon bij jou thuis!

Magazine aanvragen
Afspraak maken