Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman keuken Renew
  • Brugman keuken Renew
Keukens

Renew 100

Prijs zoals opgesteld
€ 13.400
Prijs zoals opgesteld € 13.400
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

  • Klassieke keuken
  • Aanrechtblad van Belgisch hardsteen
  • Zwart DeNardi fornuis met dubbele oven en wokbrander


De Renew- 100 keuken is een prachtige klassieke keuken die in het wit is uitgevoerd. Dankzij het prachtige Belgisch hardstenen werkblad kun je prettig je gerechten bereiden. Je bent van alle gemakken voorzien in deze prachtige keuken, dankzij het zwarte DeNardi fornuis, de dubbele oven en de wokbrander.

Brugman keuken Renew-100

Deze prachtige klassieke keuken is dankzij de witte kaderfronten en het aanrechtblad van Belgisch hardsteen een echte eyecatcher. Het werkblad is dankzij het materiaal zeer stevig en krasbestendig.

Deze hoekkeuken is niet alleen erg mooi, maar ook zeer functioneel. De keuken is namelijk voorzien van een schitterend zwarte DeNardi fornuis, een dubbele oven en een wokbrander. Je bent dus van alle gemakken voorzien en kunt hier uitgebreid koken. 

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de keuken Renew- 100 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken