Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Pamag 60s

Prijs zoals opgesteld
€ 21.450
Prijs zoals opgesteld € 21.450
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Deze zwarte hoekkeuken geeft een uniek ton-sur-ton-effect en dat maakt dit model erg chique. Gelukkig niet alleen chique, maar ook heel praktisch. Zo zal je nooit vette vingers op de keukendeurtjes tegenkomen, zijn de lades compleet geruisloos en bevat deze keuken nog een aantal hele handige apparaten die je absoluut moet hebben.

Luxe & elegantie

 

Opwarmertje

Achter dit moderne jasje gaat een functionele en net zo moderne binnenkant schuil met een AEG zelfreinigende heteluchtoven, de multifunctionele oven met magnetron en de warmhoudlade. En dat allemaal in het zwart net zoals alles in deze keuken.

Vlekvrij

Achter de fingerprintproof kastdeuren gaat trouwens nog meer schuil. Wat dacht je van de diverse lades met fluisterprofiel. Zo kan jij altijd geruisloos in je keuken te werk gaan. Heel handig en het geeft je lekker veel opbergruimte, iets wat deze keuken extra fijn maakt. Dat vlekvrije karakter van de fronten is trouwens wel echt een uitkomst en scheelt enorm in poetswerk. Want hoe mooi matzwart ook is, vaak trekt het toch heel vingerafdrukken aan. In dit geval blijft het gegarandeerd vlekvrij zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Uniek zwart

Hoewel de keuken inclusief de details zoals een spoelbak en trendy kraan helemaal zwart is, is deze absoluut niet saai en dat komt mede door de tegels van de achterwand. Deze unieke metrotegels met een hele gave structuur is in een vissengraatpatroon gelegd. Iets wat het niet alleen goed doet op de vloer, maar zeker ook op de wand.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken