Pamag 60s

Elegant en luxe

  • Fingerprintproof kastjes
  • Zwarte highlights
  • Binnenladen achter hoge deur
  • Massief houten plank

Keuken Pamag 60s

Deze mat zwarte hoekkeuken straalt één en al luxe en elegantie uit. De volledig zwarte uitvoering heeft een uniek ton-sur-ton effect. De basis bestaat uit zwarte keukendeurtjes met een functionele, matte anti-fingerprint afwerking. Andere zwarte highlights in de keuken zijn het werkblad, de strakke grepen, de elegante keukenkraan, de inbouw combimagnetron en oven, de ombouw van de afzuigkap en de speelse tegelachterwand.

Achter dit moderne jasje gaat een functionele, net zo moderne binnenkant schuil. De binnenkant van de laden is namelijk eveneens in het zwart uitgevoerd en voorzien van een fluisterprofiel, zodat de laden altijd geruisloos sluiten. Daarnaast bevindt zich achter de hoge deur een praktisch opbergsysteem met binnenlanden. Tot slot is deze keuken verrijkt met een massief houten steckbord, dat functioneert als sfeervolle bar. Kortom, deze keuken is een unieke blikvanger en voorzien van alle gemakken.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten