Brugman badkamer Paderno

Landelijke huiselijkheid

  • Intieme en knusse uitstraling
  • Landelijk badkamermeubel met massief houten blad
  • Tijdloze hardstenen plavuizen
  • Ruimte voor persoonlijke accessoires


Deze landelijke badkamer heeft een huiselijke uitstraling die ervoor zorgt dat je hier graag binnenstapt. Op de verschillende plankjes en in de kast is voldoende ruimte voor accessoires waarmee je de grijs-witte badkamer naar eigen smaak afmaakt. Naast de dagelijkse opfrisbeurt onder de douche, kun je in het bad ook heerlijk tot rust komen. De uitnodigende sfeer maakt dat iedereen zich hier snel thuis voelt.

Praktisch en origineel

De douche is achter een muurtje geplaatst. Dit staat niet alleen origineel, maar is ook handig in gebruik. Zo is er de mogelijkheid om de badkamer met meerdere personen tegelijkertijd te gebruiken zonder elkaar in de weg te lopen.

Past dit bij jouw persoonlijke smaak?

Wil je graag eens komen kijken of deze badkamer met bad en inloopdouche aansluit bij jouw woonruimte en persoonlijke voorkeuren? Breng dan een bezoekje aan onze showroom waar we je graag van dienst zijn.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten