Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer is de perfecte badkamerstijl wanneer je houdt van warmte en gezelligheid. In de landelijke badkamer kom je helemaal tot rust. Warme kleuren, natuurlijke materialen en mooie details zijn kenmerken die passen bij deze badkamerstijl. Bij Brugman vind je landelijke badkamers in diverse maten, kleuren en legpatronen, waardoor jij altijd dé badkamer krijgt die aan al jouw wensen voldoet. Door het deskundige advies van onze adviseurs, ben je er zeker van dat jouw ideale badkamer creëert. Op deze pagina lees je alles over de landelijke badkamerstijl.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Landelijke badkamer; natuurlijk en stoer

De landelijke badkamer is tot op de dag van vandaag nog steeds enorm populair. Een badkamer in landelijke stijl wordt vaak geassocieerd met een rustgevende en warme uitstraling. Landelijke badkamers kenmerken zich ook door de natuurlijke uitstraling.

Regelmatig wordt bij deze badkamerstijl gebruikgemaakt van betonlook elementen. Betonlook geeft een robuuste, natuurlijke en stoere uitstraling. Je kunt eenvoudig de stoere sfeer versterken door te kiezen voor een donkere basis. Denk hierbij aan antraciete wandtegels die je combineert met lichtgrijze vloertegels. Door hier een badkamermeubel met houtlook aan toe te voegen en houten accessoires, creëer je een landelijke uitstraling.

Warme landelijke badkamermeubels 

Typische kenmerken van een landelijk badkamermeubel is het gebruik van natuurlijke houtsoorten, warme kleuren en strakke vormen. In deze stijl zie je veel badkamermeubels van houtlook. Houtlook wordt niet alleen gebruikt voor de meubels, ook wordt het toegepast bij accessoires en tegels. Houtlook heeft namelijk een natuurlijke en warme uitstraling en dat is zeer geschikt voor de landelijke badmeubels.

Naast houtlook, zijn ook beton en natuursteen veelgebruikte materialen. Vaak worden deze materialen gebruikt voor het badmeubel en wastafelblad. Ook zie je vaak de traditionele landelijke stijl terugkomen in badkamers, zoals bijvoorbeeld met rechte badkamerspiegels. Er zijn ontzettend veel opties bij het kiezen van jouw ideale badkamermeubel. Als je het badkamermeubel bijvoorbeeld op pootjes zet, geeft dit een extra landelijke touch. 

 

Kies voor een landelijke badkamer met inloopdouche  

Een inloopdouche past perfect in een landelijke badkamer, omdat de badkamer meteen wat ruimer oogt. Daarnaast is de kans op uitglijden een stuk kleiner, omdat je niet over een drempel heen hoeft te stappen. Een landelijke badkamer met inloopdouche kun je naar eigen wens laten ontwerpen bij Brugman. Elke inloopdouche die je zelf samenstelt ziet er stijlvol en luxe uit en dat past perfect bij de landelijke badkamer. 

Inspiratie voor landelijke badkamers 

Bij Brugman verkopen we natuurlijk ook complete badkamers. Heb je al een idee hoe jouw badkamer eruit komt te zien of wil je liever eerst advies van onze adviseurs? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie en onze adviseurs staan voor je klaar in onze winkels. Zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past en kun je een badkamer samenstellen die voldoet aan al jouw wensen. Wil je toch liever zelf ontdekken wat bij jou past? Ga dan naar onze 3D badkamerplanner op de website en ontwerp je badkamer helemaal zelf.

Combineer met andere badkamerstijlen

Een combinatie die veel voorkomt samen met de landelijke badkamer, zijn de natuurlijke elementen. De natuurlijke elementen, die je ook vaak terugziet in moderne badkamers,zorgen ervoor dat je landelijke badkamer een strakke en luxueuze uitstraling krijgt.

De landelijke badkamer met industriële kenmerken is een combinatie die ook veel wordt gekozen. Denk hierbij aan zwarte kranen, zwarte accessoires en een natuurstenen wastafel die je ook vaak ziet in de industriële badkamer. Als laatste komt de combinatie met de klassieke stijl veel voor. Kies dan voor klassieke kranen en een vrijstaand bad op pootjes.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Heb je inspiratie opgedaan voor jouw landelijke badkamer, of wil je nog meer inspiratie of advies? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Brugman of vraag het gratis magazine aan. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies in de zoektocht naar jouw perfecte landelijke badkamer!

Magazine aanvragen
Afspraak maken