Brugman keuken Mirall

Bijzondere details, bijzondere keuken

Een strakke greeploze keuken, daar denk je niet meteen aan als je denkt aan keukens. Deze pijnboom zwarte keuken straalt absolute klasse uit door de combinatie met een marmer look werkblad en achterwand.

Dankzij onder meer de praktisch korflades en besteklade onder de gaskookplaat wordt de ruimte superslim benut. Handig in gebruik, maar ook technisch slim bedacht. De keuken op deze foto is ook nog eens voorzien van geïntegreerde koelkast, vaatwasser, solo oven en afzuigkap. 

Houd je niet van deze donkere uitstraling of denk je toch aan een ander soort opstelling? Dat kan natuurlijk gewoon. De keuken is nog verkrijgbaar in verschillende front kleuren en soorten.

Prijs zoals opgesteld

  • Werkblad
  • Apparatuur
  • Keukenkasten
  • Accessoires
Totale keuken € 10.895
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten