Milox Tazzi

Moderne, Scandinavische keuken

  • Scandinavische stijl
  • Strakke opleggreep
  • Zwarte accenten
  • Hoge kasten
  • Symmetrie

 

Keuken Milox Tazzi 

Ben je op zoek naar een trendy keuken met een Scandinavische uitstraling? Dan is de Milox Tazzi misschien wel iets voor je! Deze keuken is voorzien van lichte keukenfronten met een mooi contrasterend, zwart aanrechtblad. 

Ook is de keuken voorzien van andere zwarte accenten, zoals de keukenapparatuur, de kraan en de opleg spoelbak. De kastjes zijn voorzien van minimalistische opleggrepen, wat zorgt voor een strakke uitstraling. De symmetrie in deze keuken zorgt voor een moderne finishing touch. Daarnaast geeft de hoge keukenkast veel extra opbergruimte. 

Is de Milox Tazzi iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je liever een andere opstelling of een andere kleur? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten je graag zien wat er nog meer mogelijk is.

 

Prijs zoals opgesteld € 9.500

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten