10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Zoeterwoude!

Stijlvolle en trendy keuken
Spoelbak en kraan
Strakke handgreep

Keuken Milox Tazzi

Gewoon een simpele en moderne keuken zonder teveel poespas, maar mét lekker veel opbergruimte. De extra hoge kasten geven je net dat beetje meer plek en we weten allemaal dat dit in een rechte keuken meer dan goed van pas komt. En zeg nou zelf, vormt het wit met zwart en de houtlook niet de ideale combinatie?

Modern & stijlvol

  • Extra hoge kasten
  • Zwarte afzuigkap, kraan en spoelbak
  • Kunststof werkblad met donkere marmerlook
  • Whirlpool inductiekookplaat, oven en vaatwasser
  • Strakke opleggreep

 

Extra hoog

Voor de steeds langer wordende Nederlander zijn de extra hoge kasten helemaal geen probleem, maar juist een enorme opluchting. Want in de keuken heb je immers nooit teveel ruimte. En voor de kleinere mensen; zet er een mooi zwart krukje bij. Niet alleen handig om overal in de keuken en elders in het huis goed bij te kunnen, maar ook een mooi accessoire.

Handig kunststof

De keuken in Scandinavische stijl heeft een aparte look waar je naar kunt blijven kijken met de houtlook bovenkasten en achterwand (https://www.brugman.nl/keukens/accessoires/achterwand/). Deze achterwand is niet alleen heel mooi, maar ook heel handig. Spetters van het koken of eten bereiden veeg je hier met een simpel doekje zo vanaf. Dit geldt trouwens ook voor het kunststof keukenblad met chique marmerlook dat absoluut de eyecatcher van je keuken vormt.

Zwarte details

De zwarte details maken deze keuken helemaal af met de donkere spoelbak, onmisbare mengkraan en de afzuigkap. Want een praktisch keuken mag natuurlijk ook gewoon heel erg mooi zijn.

 

Prijs zoals opgesteld € 9.250

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken