Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Follet 411

Prijs zoals opgesteld
€ 13.800
Prijs zoals opgesteld € 13.800

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Het leven is niet zwart-wit, maar deze keuken is dat wel. Zie dit model eens shinen. Met haar hoge tegelwand, glazen deurtjes en zwarte werkblad glimt deze keuken je tegemoet! Kies jij voor mooi contrast, dan kies je voor stijl. In deze keuken staat de techniek voor niets, want de zelfdenkende afzuigkap en de PowerBoost-functie op de kookplaat maken het koken wel erg gemakkelijk.

Modern & hoogglans

  • Keukenfronten met kader
  • Composiet werkblad en achterwand
  • Tijdloze metrotegels
  • Bovenkasten met matglas
  • Inductiekookplaat met Hob2Hood

 

Hygiënische keuze

Een keuken heb je om van te genieten en niet om urenlang in te poetsen. Precies daarom is dit de ideale keuken. Spetters van het koken haal je met een simpel doekje van de tijdloze metrotegels en ook het composieten werkblad met achterwand heb je in een handomdraai schoon. Composiet heeft hoge dichtheid waardoor vuil minder snel in het blad trekt. Een hygiënische keuze dus.

Kookgemak

Koken is een waar genot in deze keuken op de inductiekookplaat van Zanussi die een snelle en efficiënte verwarming van elke maaltijd belooft dankzij de PowerBoost-functie. De technologie verwarmt enkel de bodem van de pan, zodat je jezelf niet kan branden aan de omgeving hieromheen. In combinatie met de Hob2Hood afzuigkap worden kookluchtjes automatisch afgezogen. Door een draadloze verbinding weet de afzuigkap direct wanneer een pan hoger op het vuur wordt gezet en deze dus harder moet werken. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken om de instellingen.

Opbergen

Genoeg opbergruimte is belangrijk in een keuken en daar hebben we zeker voor gezorgd. Bovendien bevat deze keuken stijlvolle bovenkastruimte met een glazen deur uitgevoerd in een matterende versie.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken