Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Zanussi: Italiaanse keukenapparatuur voor iedere ruimte

De keukenapparatuur van Zanussi staat bekend om de prachtige Italiaanse designs en de hoogwaardige kwaliteit. Bovendien heeft Zanussi alle apparatuur in huis om jou het leven in de keuken makkelijker te maken! Ben jij benieuwd geworden en wil je meer weten over dit Italiaanse merk? Lees dan verder want Brugman vertelt jou hier alles over de keukenapparatuur van Zanussi.

Het ontstaan van het merk Zanussi

In 1916 werd het bedrijf Zanussi opgericht in het noordoosten van Italië. Antonio Zanussi begon met het maken van ovens waarin je kon bakken en braden, later volgde onder meer fornuizen en koelkasten. De apparatuur stond bekend om de compactheid, prestaties en gebruiksgemak. Vandaag de dag biedt Zanussi nog steeds apparaten met prachtige Italiaanse design en hoogwaardige kwaliteit waardoor het koken een stuk makkelijker wordt.

 

Het assortiment

Zanussi stond lange tijd bekend om haar grote assortiment vrijstaande apparaten. Ook nu nog is dit een groot onderdeel van de collectie. Daarnaast heeft Zanussi ook een aantal zeer compacte modellen. Handig, want zo kun je altijd een kookplaat, koelkast of magnetron toevoegen aan een keuken, of je nu een huurhuis, vakantiewoning of boot inricht. Ondertussen is ook het assortiment inbouwapparatuur flink gegroeid waardoor je vrijwel altijd het ideale apparaat voor jouw keuken kunt vinden.

De voordelen van Zanussi keukenapparatuur

De apparatuur van dit keukenmerk is, zoals genoemd, compact en daardoor voor allerlei verschillende ruimtes te gebruiken. Een groot voordeel daarnaast is de focus op gebruiksgemak en het eenvoudige design. Zo zijn bijvoorbeeld de kookplaten zeer gemakkelijk te reinigen en past de vrijstaande apparatuur, door het design, goed in iedere keukenstijl.

Kom naar de winkel

Ben je enthousiast geworden en wil je de keukenapparatuur van Zanussi met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar één van onze winkels! Hier kun je goed bekijken of deze apparatuur bij jouw wensen en keuken past. Bovendien staan onze deskundige adviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken