Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango
Brugman badkamer Durango

Badkamer Durango

Een rustige badkamer voorzien van alle gemakken. Kies je voor een heerlijk bad met whirlpoolsysteem of ga je voor de ontspannen regendouche met een handig zitje? Dat is de enige vraag waar jij je druk om hoeft te maken bij het binnengaan van deze ruimte.

Modern & comfortabel


Whirlpool bad

Een bad met whirlpoolsysteem die het water laten bubbelen en zorgen voor een fijne massage en de tegels met reliëf bij het bad geven deze badkamer een unieke uitstraling.

Ruime douche

De afgesloten inloopdouche is extra ruim en heeft een verhoging waar je op kunt zitten. Ideaal voor je doucheproducten of om je benen te scheren. 

Genoeg opbergruimte

Opbergruimte heb je genoeg met het ruime zwevende badkamermeubel met maar liefst vier lades. Ook in de spiegelkast kun extra producten opbergen. Erg handig is de LED-verlichting boven de spiegel en de dubbele kranen om met meerdere personen tegelijk van deze badkamer gebruik te maken.

Japandi stijl in de badkamer

De Japandi-stijl in de badkamer zorgt voor een rustgevende uitstraling zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Keramische tegels met een betonlook of in een zachte, neutrale kleur creëren een rustgevende sfeer. Wanneer je dezelfde tegels voor zowel de vloer als de wanden gebruikt, ontstaat er een stijlvol en ruimtelijk geheel. Een houten shutter bij het raam zorgt voor een warm accent en kleine details in lichtgeel of groen brengen de Japanse stijl terug. De Japandi trend kun je zowel in de keuken als in de badkamer creëren, in deze blog geven we je tips!

Prijs zoals opgesteld € 8.381

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken