Brugman badkamer Brandoni

Modern en sfeervol

  • Luxe regendouche
  • Randloos toilet
  • Radiator
  • Greeploos meubel met dubbele wastafel


De Brandoni badkamer is modern dankzij de warme betonlook en het strakke design van de meubelen. Dankzij de luxe regendouche kun je heerlijk ontspannen. In de praktische matzwarte nis bij de regendouche kun je eenvoudig je shampoo en andere douche-artikelen plaatsen.

Brugman badkamer Brandoni

Deze moderne grijze badkamer is een fijne ruimte om de dag zowel ontspannen te beginnen als ontspannen af te sluiten. De tegels hebben een warme betonlook, waardoor de badkamer sfeervol aanvoelt. Zowel de vloer- als de wandtegels bestaan uit effen tegels gecombineerd met een decortegel, die als mooi accent in het design fungeert.

Het strakke design van deze badkamer vind je terug in de meubelen. Zo is het badkamermeubel greeploos en in hoogglans wit gelakt. Dit combineert mooi met de keramisch witte dubbele wastafel. De spiegel is voorzien van licht, waardoor je je spiegelbeeld goed kan zien. De regendouche is voorzien van een praktische nis en is matzwart van kleur. Dit combineert prachtig met de radiator die ook mat zwart van kleur is.  

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze badkamer met inloopdouche precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten