Moderne badkamer

Moderne badkamers kenmerken zich door minimalisme en strakke afwerkingen. Neutrale kleuren, veel glas en strakke lijnen zijn elementen die we veel terugzien in deze badkamer. Met een moderne of strakke badkamer ben je verzekerd van een tijdloze ruimte waar je lang van geniet. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt: in een moderne of strakke badkamer draait het om het creëren van een ruimtelijk gevoel. Er wordt daarom vaak gekozen voor een minimalistische stijl met tijdloos en wit sanitair. Ben je benieuwd naar de kenmerken van een moderne badkamer, moderne badkamer voorbeelden of moderne badkamer ideeën? Lees dan verder en profiteer van onze tips voor de mooiste moderne badkamers.

Een moderne badkamer combineren met andere stijlen

De moderne badkamer stijl kun je heel goed combineren met andere badkamerstijlen. Zo kun je jouw badkamer precies de sfeer geven die bij je past. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld een moderne badkamer met industriële stijl. Dit bereik je bijvoorbeeld door te gaan voor zwarte kranen en accessoires. Ook mooi is een moderne badkamer met hout. Zo geniet je van een strakke uitstraling met een warme sfeer. Tot slot is ook de moderne badkamer met beton(look) een mooie stijl combinatie. Door het werken met badkamermeubels of tegels met beton(look) geef je jouw badkamer een rauwe en natuurlijke uitstraling.

Moderne badkamer met verschillende opstellingen

Een moderne badkamer is mogelijk met verschillende opstellingen. Vaak wordt gedacht de moderne badkamerstijl alleen voorbehouden is aan grote badkamers, maar niets is minder waar. De moderne stijl doet het juist goed in kleine badkamers. Een kleine moderne badkamer wordt gecreëerd met veel glas, neutrale kleuren en strakke lijnen. Door te werken met deze elementen lijkt een moderne kleine badkamer lijkt optisch groter. En dat is altijd mooi meegenomen. Een andere populaire opstelling is de moderne badkamer met inloopdouche. Hierbij komen moderne badkamer tegels en moderne kranen en moderne douches prachtig tot hun recht. Tot slot is de opstelling van een moderne badkamer met bad en inloopdouche een onmisbare opstelling in dit rijtje. Zo ervaar je de ultieme luxe van een bad en douche met moderne uitstraling. Beleef de ultieme zen-ervaring in een moderne badkamer met bad, gewoon bij je thuis. 

Moderne badkamermeubels

De moderne badkamer kenmerkt zich door zijn minimalistische design. Kies daarom voor een modern badkamermeubel voor het opbergen van je spullen. Moderne badkamermeubels hebben vaak geen grepen of knoppen. Een greeploos meubel zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling en past daarom perfect in de moderne badkamer. Een modern badkamermeubel kenmerkt zich daarnaast door strakke lijnen. Een rechthoekige wastafel met een rechthoekige of vierkante spiegel is hiervan een goed voorbeeld. Ook een radiator met strakke spijlen in plaats van ronde past perfect in een moderne badkamer. Je zult in moderne strakke badkamers geen badkamermeubels tegenkomen met een ronde afwerking. Een modern, strak badkamermeubel heeft daarnaast veel hoogglans en metalen accessoires. Ook een badkamermeubel van solid surface zien we vaak terug in de moderne badkamer. Dit materiaal heeft een modern en tijdloos design en is ook nog eens enorm sterk en duurzaam.

Elementen in de moderne badkamer

Om een moderne badkamer stijl te realiseren kun je verschillende elementen toevoegen. Een moderne badkamer kraan geeft de badkamer een strakke finishing touch. Ook een moderne badkamer spiegel met strakke lijnen geeft de badkamer een moderne uitstraling. Vergeet tot slot ook de moderne badkamer accessoires niet zoals een doucherekje, zeepdispenser en wc accessoires in moderne stijl. Kies bijvoorbeeld voor rechthoekige modellen in de kleur zwart of RVS voor een strakke uitstraling. Zo is de moderne badkamer stijl tot in de kleinste details doorgevoerd.

Moderne tegels

In een moderne badkamer passen tegels met een rustige uitstraling, zoals betonlook of natuursteen tegels. Natuursteen tegels zijn stuk voor stuk uniek. Hiermee creëer je dan ook gegarandeerd een unieke moderne badkamer. Wil je graag een meer onderhoudsvriendelijke tegel? Dan kun je ook kiezen voor een keramische natuursteenlook tegel. Zo geniet je van de uitstraling van natuursteen met een onderhoudsvriendelijk karakter. In het algemeen geldt verder dat een grotere tegel vaak een modernere uitstraling geeft dan een kleinere tegel. Door een mooie combinatie te maken van moderne badkamer tegels en moderne badkamermeubels creëer je een strakke en moderne badkamer waarin je volledig tot rust komt.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Heb je inspiratie opgedaan voor jouw moderne badkamer, en wil je nog meer inspiratie of advies? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Brugman of vraag het gratis magazine aan. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies in de zoektocht naar jouw ideale moderne badkamer.

Home
Terug
Sluiten