Brugman badkamer Anzola

Tijdloos en stoer

  • Ruime douche met glaswand en modern vormgegeven douchebak
  • Hoogwaardige teakelementen voor een natuurlijke uitstraling
  • Stoer uiterlijk door wanden in grijsbruine betonlook deco stucwerk
  • Grote vloertegels voor een ruimtelijk effect


In deze praktisch ingerichte en landelijke badkamer creëer je moeiteloos een echt wellnessgevoel. De teakmeubels en de gestucte wanden zorgen voor een natuurlijke, warme uitstraling. Het decoratieve teakmeubel met plankjes is perfect geschikt om met accessoires de gewenste sfeer te creëren. In de ruime douche met glaswand is het heerlijk tot rust komen.

Geschikt voor grote en kleine ruimtes

De grote spiegel en dubbele wasbak met designkranen bij het meubel, zijn praktisch, juist wanneer er meerdere personen tegelijk in de badkamer zijn. Het toilet is weggewerkt achter de wand naast de douche. Door zijn praktische indeling is deze opstelling ook geschikt voor kleinere ruimtes.

Deze landelijke badkamer met eigen ogen zien?

Deze badkamer zelf bekijken en ontdekken of jij hier graag tot rust wilt komen? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf of deze landelijke badkamer perfect past bij jouw woonwensen.

Prijs zoals opgesteld € 8.020
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten