Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Tips voor het stijlen van je keuken

De keuken is een plek waar we vaak komen. Hier bereiden we onze lekkerste maaltijden en misschien eet je ook wel in de keuken. Een plek waar je vaak bent, mag er best sfeervol uitzien! We zetten graag een aantal tips op een rijtje om jouw keuken te stijlen.

Planten en kruiden

Planten zijn eigenlijk onmisbaar in elk interieur. Je brengt hiermee de natuur naar binnen en veel soorten planten zorgen voor een schone lucht. Verse kruiden staan ook erg sfeervol in de keuken. Het grote voordeel hiervan is dat je ze ook kunt gebruiken tijdens het koken! Zet een paar leuke kruidenbakken op mooie keukenplanken of op de vensterbank. Het ziet er direct al een stuk gezelliger uit met de groeiende kruiden. Kruiden die perfect zijn voor het raam op het zuiden, met veel zonlicht, zijn de basilicum, rozemarijn, tijm, oregano en salie. Zit jouw keukenraam op het oosten of westen? Dan zijn munt, bieslook, peterselie en kervel geschikte kruiden voor op jouw vensterbank.

Servies tentoonstellen

Jouw mooiste servies verbergen in een keukenkastje is eeuwig zonde. Zichtbaar servies is juist een prachtig decoratiestuk in de keuken! Plaats het prachtige servies bijvoorbeeld in een open kast of op een wandplank en de keuken is al direct sfeervoller! Wil je van jouw mooie servies een ware eyecatcher in de keuken creëren? Hang er dan een spotje boven zodat het servies extra opvalt in de keuken! Wil je meer tips over hoe jij jouw servies het beste kunt opbergen? Lees dan deze blog!

Snij- en serveerplanken

In de keuken zijn snij- en serveerplanken onmisbaar. Elke dag gebruik je ze om bijvoorbeeld groenten te snijden of om lekkere hapjes te serveren. Mooie snij- of serveerplanken hoef je niet op te bergen in een kast! Je creëert een stijlvolle sfeer als je deze tegen de muur aan zet of aan de muur ophangt. Nog een voordeel: het is ook erg praktisch, want je pakt de snij- of serveerplank die je nodig hebt er gemakkelijk bij!

Kruidenrekje

Heb jij niet zulke groene vingers en ben je meer van de kruidenpotjes dan van de kruidenplantjes? Ook dan zijn er manieren om jouw keuken te stijlen met jouw kruiden. Een kruidenrekje voor de potjes met kruiden die je vaak gebruikt staat erg leuk in elke keuken! Kies voor mooie potjes zodat je er graag naar kijkt! Houd je van kleur? Ga dan voor kleurrijke potjes of ga voor een neutrale kleur als je het graag rustig houdt. Je kunt het kruidenrekje met de potjes op verschillende manieren presenteren in de keuken. Daarnaast kun je er ook nog eens heel gemakkelijk bij. Ideaal!

Bestel ons magazine

Wil je meer tips om jouw keuken te stijlen? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken